Подобряване работата на администрацията, намаляване на разходите за издръжка и

...
Подобряване работата на администрацията, намаляване на разходите за издръжка и
Коментари Харесай

Проект за споделени услуги ще подобри работата на администрацията

Подобряване работата на администрацията, понижаване на разноските за прехрана и възстановяване качеството на услугите, планува план за въвеждане на правилото на споделените услуги в работата на централната администрация. Проектът беше показан в Министерския съвет. Очаква се той да усъвършенства качеството на административните услуги.

Качеството, с което вътрешно ведомствено се урежда работата на администрацията, най-накрая значи по-високо качество във връзка с работата с жители, уточни вицепремиерът Томислав Дончев и добави, че броят на чиновниците в администрацията ще бъде понижен:

Със сигурност ще има съкращаване на броя на чиновниците, които работят в администрацията и сигурно ще има спестовност на средства. Колко тъкмо е доста рано да се каже.

Ще бъде изменен методът на ръководство на почивните бази, стопанисване от държавната администрация, които са над 100.

Огромната част от тях натрупат загуби. На нас ни би трябвало ясна идея, модел за ръководството на тази благосъстоятелност, с цел да може тя по-адекватно да си извършва функционалностите, да дава късмет за чиновниците в администрацията на по-приемлива цена и/или да носят повече доходи, акцентира още Дончев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР