Подобреният модел вече се предлага от търговци на дребноНовият Nokia

...
Подобреният модел вече се предлага от търговци на дребноНовият Nokia
Коментари Харесай

Напред в миналото: Nokia 3310 3G излиза в Европа

Подобреният модел към този момент се предлага от търговци на дребно

Новият Nokia 3310 с поддръжка на 3G се предлага допълнително цветови разновидности

Култовият мобилен телефон Nokia 3310 още веднъж е настоящ, с известни усъвършенствания. Обновен вид на модела, с поддръжка на 3G връзки, към този момент е наличен на пазара в Европа.

HMD Global – компанията-притежател на правата върху марката Nokia за мобилни устройства, пусна Nokia 3310 с 3G към европейски ритейлъри на целесъобразна последна цена от 69 евро, която евентуално няма да се понрави на върлите почитатели на марката.

Съвременното издание на Nokia 3310 дебютира още на Световния мобилен конгрес MWC 2017 през февруари в Барселона, само че този модел, наличен от юни и на нашия пазар, можеше да работи единствено в мрежи 2G. Новият вид поддържа и 3G връзки.

Обновеният Nokia 3310 3G се предлага от ритейлъри за 69 евро

Nokia 3310 3G се отличава с по-голямо пространство сред бутоните, за по-удобно набиране на телефонни номера и текстови известия. Освен това 3G моделът е разполагаем и допълнително цветови разновидности.
още по тематиката
Телефонът има 2,4-инчов екран с резолюция QVGA (320х240 пиксела), 2-мегапикселова камера със мълния, слот за карти памет microSD, безжичен модул Bluetooth и батерия с потенциал 1200 мАч. Но цената от 69 евро наподобява висока, поради съществуването на евтини смарт телефони на пазара. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР