Подобно на това как водата помага при тренировките, хидратацията е

...
Подобно на това как водата помага при тренировките, хидратацията е
Коментари Харесай

Как да получите най-добрия оргазъм на живота си

Подобно на това по какъв начин водата оказва помощ при тренировките, хидратацията е от решаващо значение и в спалнята. Пиенето на доста вода е един от най-важните фактори за реализиране на оптимално здраве, което значи мощни оргазми! Хидратацията също по този начин обезпечава по-добро естествено смазване в интимните елементи на вашата дребна дама, което постоянно води до по-плавно вкарване.Това прави голяма разлика. Дехидратацията пък може да способства и за ниското либидо; увеличената отмалялост е равна на по-слабо предпочитание за секс.
2. Управлявайте изкуството на проникването
Ако не сте осведомени с кантирането, това е форма за надзор на оргазъм, която, в случай че се упражнява вярно, може да ви помогне да достигнете оптимално мощен огразъм. Толкова е потребно за дамите - кантирането оказва помощ да поддържате засилено възприятие за неспокойствие и сила, до момента в който вършите даденото деяние. Именно по тази причина е хубаво да се запознаете добре с него, тъй като сексът не е същият, в случай че единствено единият сътрудник е разчувствуван от него.
3. Практикувайте йога
Да! „ Кучето птичар “ е повече от просто едно положително упражнение. Освен че релаксира мозъка и е страхотна подготовка, йога може да се практикува и за възстановяване на половия Ви живот.
Пози, които са ориентирани към тазовата област, ще ви оказват помощ да стигнете по-близо до вагиналните мускули. Да се научите по какъв начин да контролирате дишането си в съвсем медитативно положение ви оказва помощ да изградите своята полова сила, тъй че освобождението ви да е доста по-интензивно. Не забравяйте, че половината от това, което е належащо, с цел да имате оргазъм, е фокусът.
4. Мастурбирайте и то постоянно
Един от най-ефективните способи да работите върху оформяне на мозъка е да се самозадоволявате неведнъж дневно. Трикът? Си позволявайте да достигнете кулминационната точка. Всичко е за забавено задоволство, тъй че колкото повече пъти можете да се стимулирате полово, преди да достигнете до оргазъм, толкоз по-интензивно ще бъде, когато най-после се случи.
5. Включете се
Повечето двойки най-после доближават до точка в връзките си, където сексът изостава или най-малкото не е толкоз трогателен. Може да не е както преди, като се върнете дни обратно, само че това не значи, че огънят не може да бъде върнат назад. Вземете се в ръце и намерете способи да възстановите това неспокойствие и за двама ви. Подправете го – лампите включени, изключени, носете долни дрехи, играйте роля, гледайте дружно сексуален филм, пробвайте разнообразни играчки, даже костюми. Бъдете подготвени за опитването на нови неща и нови пози! Няма нищо по-секси от отворен разум!
6. Не забравяйте любовната игра
Ключът към постигането на най-хубав оргазъм е да изградим колкото се може повече полова сила, а любовната игра постоянно оказва помощ да се реализира това. Правете го постепенно и не забравяйте в действителност да отделите време, с цел да се усетите и вкопчите телата си едно в друго. Не забравяйте да обърнете внимание и на това, на което вашият сътрудник се любува и не се любува. Не се опасявайте да говорите и да поемате отговорност - Вие единствено давате на колегата си по-добра посока, което е добре и за двама ви.
7. Остани сега
Няма по-голямо ликвидиране от това, когато мозъкът ви е ориентиран към неща, които не се намират в спалнята. Опитайте се да отстраните всички разсейващи неща и да останете свързани с колегата си. Поставете телефона си на беззвучен режим, оставяйте работата си и стресът от нея на вратата и така нататък Но и не прекалявайте със съсредоточаването. Твърде постоянно сме толкоз съсредоточени, че би трябвало да изпитаме този миг на кулминационна точка, че вместо да се любуваме на миговете на възторг, в последна сметка пропущаме момента. Просто се отпуснете и се забавлявайте – в последна сметка това е задачата ви, нали?

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР