Подобно на редица известни личности, и рап звездата Drake рядко

...
Подобно на редица известни личности, и рап звездата Drake рядко
Коментари Харесай

Скритият талант на сина на Дрейк

Подобно на редица известни персони, и рап звездата Drake рядко споделя в обществените мрежи фотоси или видеа с 3-годишния си наследник. Затова и когато го направи, е цяло събитие.
 Илон Мъск, Grimes, X Æ A-Xii и фотографията на татко и наследник, за която всички приказват
Илон Мъск сподели порасналия си наследник

Малкият X Æ A-Xii не стопира да събира похвали

34-годишният реализатор на шлагера " Toosie Slide " сподели за първи път кадър със сина си Адонис предходната година. Той е от връзката му с някогашната френска звезда от филми за възрастни Софи Брюсо. Тогава дребният е на една година и го видяхме да играе с топка в басейна.

Днес Адонис към този момент има собствен профил в Instagram. Наскоро точно там попаднахме на очарователно видео, в което той демонстрира забележителни заложби по баскетбол. Като се има поради какъв огромен обожател е татко му на същия спорт, допускаме, че точно той е качил записа.

" Просто съм разчувствуван ", споделя Drake за бащинството. И прибавя, че влага в него всичко, което е научил от родителите си, в това число търпението и безусловната обич.

За дебютната фотография със сина си в обществените мрежи музикантът прецизира, че това е била спонтанна постъпка, която не е обсъждал с някого или пък е възнамерявал.
 Дрейк, Софи Брусо, синът им Адонис и третият му рожден ден
Синът на Дрейк стана на 3

Повод да празник

" Беше отлично просто да я споделя със света ", цитират звездата от People. Тогава преди малко се бил събудил и просто изискал да го направи. А през днешния ден към този момент имаме десетки фрагменти на татко и наследник, които няма да ни омръзне да гледаме.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР