Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган успява да впечатли със

...
Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган успява да впечатли със
Коментари Харесай

Меган изглежда безупречно: Какъв режим спазва херцогинята на Съсекс по време на бременността?

Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган съумява да впечатли със своя жанр на обличане и съвършената си фигура. Последното значително се дължи на здравословния и метод на живот. Меган съблюдава избрана хранителна диета и спортува постоянно.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Как обаче херцогинята на Съсекс съумява да поддържа фигурата и здравето си по време на бременността си? Сайтът на Woman's World разкрива каква е специфичната диета на Меган през последните няколко месеца.

Закуската е обичаното хранене за деня на Меган. Най-често тя стартира деня си с овесени ядки с плодове, полети с мед от манука и пчелен прашец. Вместо кафе херцогинята избира чаша гореща вода с лимон , което съгласно нея я тонизира повече от кофеина.

Много постоянно тя си прави и свежи смутита, като избира зеления цвят. Една от обичаните и комбинации за смути е микс от зелена ябълка, канела, спанак, лимон и джинджифил. Тази напитка и дава сила когато и да е на деня.-->

На обяд е главното и хранене, а вечерята постоянно е по-лека и дребна като размер. Меган се старае да съблюдава безмесен режим през делничните дни и да хапва риба и леки меса единствено през уикенда. По време на бременността и менюто и е разнообразно, като главното предписание е продуктите да са здравословни и качествени, както и да има доста зеленчуци и плодове. Меган сама споделя, че главното в менюто и е верният баланс сред другите храни и признава, че обича да си похапва пържени картофки и тестени произведения, само че без да прекалява, нито като количество, нито като периодичност.

Преди бременността си Меган споделя, че избира да изпие чаша хубаво вино, по време на обяд или вечеря, вместо сладостен десерт. Сега обаче виното е изключено от менюто и. Заместват го смутитата и плодовите чайове.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР