Подновихме договорите на много млади играчи. Билал Бари също подписа

...
Подновихме договорите на много млади играчи. Билал Бари също подписа
Коментари Харесай

Левски благодари на агент, опростил над 210 000 лева

Подновихме договорите на доста млади играчи. Билал Бари също подписа при същите условия. Не би трябвало да забравяме, че подновихме и с Анди Краев, който се развива със седмици. Не са загадка и прехвърлянията на Сонко и Цунами. Това е концепцията за прехвърлянията в клуба. Идеята е да се направи сплав от нашите юноши и класни като цена и качество - играчи от чужбина “, съобщи изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков на конференцията на „ Герена “.

„ Ние всекидневно водим диалози и с други евентуални сътрудници. Когато има нещо публично, ще създадем специфична конференция. Стартирахме един почтен и открит разговор с почитателите. Организираме дружно и тази обиколка в страната. Отпадат шест каузи за Левски, които са на стойност над 210 000 лв.. Благодарим на сътрудника Майез Мустафа.

В Левски има пламък в очите. Колкото и да е мъчно, нещата са под надзор. Не действаме единствено на пожар. Мислим за тактиката по какъв начин да се развиваме. Спечелихме три каузи, само че четвъртото бе изгубено. Там сме на равнище дисциплинарно произвеждане. Правим всичко допустимо, с цел да не е проблем за лиценза на клуба ", сподели още Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР