Подлезът на Цариградско шосе и Александър Жендов - потенциално опасен

...
Подлезът на Цариградско шосе и Александър Жендов - потенциално опасен
Коментари Харесай

Внимавайте около подлеза на Александър Жендов в София, мъж напада и обира

Подлезът на " Цариградско шосе " и " Александър Жендов " - евентуално рисков за туристи и софиянци.

Симеон Стефанов алармира в обществената мрежа Facebook за противен случай, обвързван с неговата сестра, видя GlasNews.bg. Момичето е било нападнато в региона на столичния подлез в утринните часове, а нападението било осъществено за грабеж. За благополучие нападателят не е съумял да стори авансово замисленото, тъй като в този миг се е появил човек, който се е развикал. Именно тогава наглецът побегнал.

Мъжът, нападнал момичето, е бил облечен в черни облекла. Той е висок и слаб, разказва го Симеон Стефанов, брат на нападнатото момиче.

" Уплахата е най-малкото, което може да й аргументи, само че въпреки всичко сме подали и сигнал в Първо РПУ ", написа Стефанов в мрежата и оставя постскриптум: " Такова момче/мъж, не се знаят годините му, се е навъртало и преди... ".

Междувременно Владимир Христов написа в мненията под обявата, че човек, отговарящ на описанието от Стефан, му е разрушил автомобила и е задигнал мултимедиен плеър.

А по отношение на подлеза - тъжна е действителността, тъй като той от години е проблематичен.

" Имаше клошарки, наркомани, един скитник, който си вършеше потребностите долу и какво ли още не. Навремето, когато долу беше Трашзоната, не смееха да се навъртат такива от боязън, поради яките момчета, които посещаваха заведението, само че в този момент е извънредно там. Има камери, само че те очевидно са развалени и никой не се заема да ги поддържа. ", гласи коментар на Вероника Денизова.

Снимката е илюстративна. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР