Подлезът на Чифте баня в изглежда зловещо и пешеходците с

...
Подлезът на Чифте баня в изглежда зловещо и пешеходците с
Коментари Харесай

Зловещ подлез плаши пловдивчан

Подлезът на Чифте баня в наподобява злокобно и пешеходците с смут минават през мрачните лабиринти, до момента в който пресекат кръстовището на бул. “Цар Борис III Обединител “ и “Шести септември “.

Откакто търговците се изнесоха, подземното оборудване наподобява все по-отчайващо и откакто се смрачи, хората заобикалят да слизат долу, написа " Марица ". В подлеза останаха единствено три-четири магазина. Преди няколко години те бяха над 30. Отдавна е затворена сладкарницата, в която непрекъснато отсядаха гости.

Плочките и дъждоприемните решетки тук-там са изкъртени, стените са мощно нечисти от времето и по тях виси мрежа от кабели, осветлението е едва. Отдавна е затворена сладкарницата.
свързани новини4003на 10.11.20214757на 06.07.2021
Графити украсяват стените и таваните най-големия в Пловдив, само че това е най-малката му неволя. Мирише на зле поддържана тоалетна.

" Мрачно е, неугледно, все път ме побиват тръпки на смут, че някой може да ме нападне. Не мога да схвана за какво този в центъра е зарязан и не се поддържа ", недоумяват минувачите.

Кметът на регион “Централен “ Георги Стаменов от дълго време упорства за главен ремонт. Администрацията е подготвила план за новата визия на подлеза, издадено е строително позволение и се чака единствено финансиране. Проектът с замяна на всички съоръжения и асансьоари за хора с увреждания беше показан обществено през предходната година и коства малко над 3 млн. лв..
свързани новини16217на 18.12.2020
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР