"Подкуп, че е даден, даден е. И е взет. И

...
"Подкуп, че е даден, даден е. И е взет. И
Коментари Харесай

Активист на „Зелен Младост“ разкри: Подкуп е даден и взет, но на по-високо ниво от Иванчева

"Подкуп, че е даден, даден е. И е взет. И не е четвърт милион, а е в доста по-голям размер. И пачките не са на паважа пред Спортната палата, а са в някоя сметка в Дубай, а подкупът е на едно надалеч по-високо равнище от това на областен кмет.Защото им спря свинските далавери, а за похлупак на това праща на прокуратурата градежи и реституции. Да, прокуратурата ги връща с претекст за изтекла отминалост, за липса на прочут причинител и какво ли не, единствено и единствено, с цел да не работи по случаите, тъй като другояче ще излязат едни хора на ярко и едни схеми правени в цяла София ", написа журналистът Владимир Клисуров, който е и деятел в организацията за „ Зелен Младост “. Ето цялостния текст:
Знаете ли, че всеки един градеж би трябвало да има наложителен % озеленяване – нормално 30 или 40%. Тоест от парцела една трета би трябвало да е райграс и дървета, останалото постройка. Ако видите такова нещо някъде из града, апелирам пратете ми го на фотография. Архитекти и кметове одобряват обекти без този % озеленяване. Иванчева им желае реализиране на % озеленяване. Без никакъв компромис. А вложителите в „ Младост” са били толкоз сигурни, че ще им се разпише против съответната сума, че са строили компактно на имота, без даже да си помислят да реализират озеленяването. И сега, в който на хората им писна и избраха Иванчева строителите се видяха в знамение по какъв начин да преправят здания.
Знаете ли, че на една среща госпожа Фандъкова съобщи, че няма по какъв начин да се обезщетяват притежатели на реституирани имоти, с цел да не строят в междублокови пространства и паркинги. Нямало по какъв начин да се намерят толкоз пари от бюджета. Фандъкова не помни, че доста от терените в действителност са разпродадени на парче от Столична община.
Между другото бесепето към този момент се точи за властта и се кани на ГРОБ за избори след три месеца. Всъщност това е за пред гласоподавателите, другояче заедно се точат за остатъците от пиршеството на вложителите, което са създали нощес откакто дружно направиха дейното мероприятие посредством Чрезвичайната комисия. Предполагам сте наясно по какъв начин ще изникнат най-малко 10 нови градежа на вложители, на които корумпираната кметица отхвърли да им продава общинска земя, макар натиска от Столична община. Иначе Столична община, а за Гаранти Коза даже всякакви министерства и организации идват да лобират да им се пускат градежите. Пък подкупът бил даден на нея. Айде апелирам ви се.
Няколко думи за самото интензивно мероприятие. Уж била следена с месеци, а прокурори и следователи се появиха със лист, подписан с вчерашна дата, за преписки за 10 градежа, част от които даже не са в конфликтни точки и са завършени от дълго време. Не, че нещо, само че едната кореспонденция е от 2014 година. Хванаха ги да разкарват кашони с пачки, върху служебната кола, изложиха ги на витрината, медиите Му да поснимат тъкмо ден преди да бъде направена конференция, на която Иванчева и Петрова да разяснят по какъв начин партиите заедно гласоподаваха да падне отбраната на зелените площи в София. Проверете новия параграф 28 от Закона за устройство и застрояване на Столична община. Като видях, кой някогашен народен представител инцидентно е бил на мястото, с цел да съобщи за ареста, като видях коя телевизия инцидентно била там, като прочетох кой медиен магнат подкара песента за зеления октопод и ми е смешно, че даже малко не ги вършат по-завоалирано нещата. На Кадиев индивидът, който прати за заместник-кмет и който Иванчева изгони (изгони, а не кадиевци да са се отдръпнали) ми прати SMS с текст „ Честито”.
Надявам се Деси и Биляна да устоят на това, което следва. Всички знаехме, че е въпрос на време Иванчева да бъде сготвена. Не познахме единствено с времето. Смятахме, че ще изчакт края на Европредседателството, само че Той реши да си хвърли бомбата и да си направи страховит пиар. Видите ли, сочите с пръст Румъния, че ловят корумпирани, и тук го вършим и ловим районни кметове с пачки по колите. Убеден съм, че най-после ще бъдат оправдани и най-малко от Страсбург ще получат справедливо обезщетение за това, което свършиха освен за „ Младост”, само че и за София. Предполагам, че ще има още „ заловени” с подкупи, изгубили работата си и така нататък, само че значимото е да устоим на бурята. Когато краткотрайно зарязах публицистиката, бях наясно с нечистотията. Направих го, с цел да спра да посочвам проблемите, а с цел да диря решения. Бях наясно, че тази игра е мръсна до безумство, само че с околните ми живеем в тази страна и няма да се податлив до момента в който тя или не стане естествена европейска страна или до момента в който всички ни не „ хванат” с подкупи.
И най-после: няма да ви карам да вярвате, че Десислава Иванчева и Биляна Петрова са почтени. Само ще ви кажа: хора, мислете, мислете, мислете. Няма по какъв начин да нямате подозрения, по-късно, което тече по медиите Му и Министерство на вътрешните работи ТВ, само че мислете. И се замислете, докога ще мълчим. А на триглавата свиня ще кажа: Коледа наближава и колкото повече се отсрочва, толкоз повече на народа му писва.
Призовавам всички хора, които желаят най-накрая да станем една естествена европейска страна да се обединят. Смерчът по-трудно опустошава гората, в сравнение с самотното дърво. „ Зелен Младост” не е идея единствено за „ Младост”, не е идея единствено за зелените площи. Тя е за гражданското общество.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР