Подкрепящата Polkadot (DOT) - Фондация Web3 (W3F) сподели, че DOT

...
Подкрепящата Polkadot (DOT) - Фондация Web3 (W3F) сподели, че DOT
Коментари Харесай

Polkadot : Коментирали ли са SEC статута на криптовалутата?

Подкрепящата Polkadot (DOT) - Фондация Web3 (W3F) показа, че DOT токена с пазарна капитализация от $7 милиарда към този момент не се квалифицира като скъпа книга, а като програмен продукт.

Главният юридически шеф на W3F – Даниел Шонбергер показа предходната седмица, че от 2019 година насам е подхванал стъпки за съблюдаване на наредбите на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) с вярата да промени DOT от скъпа книга в друго. 

Той съобщи:

Според информацията, вследствие на връзките със SEC и без въобще да се ангажира с отдела за правоприлагане на комисията, Polkadot общността твърди, че е съумяла да получи най-търсеното от SEC означение за крипто актив, а точно, че не е скъпа книга.

До момента няма доказателства, че от SEC също считат по този начин, а единственото, което поддържа мнението на Polkadot са думите им.


 


Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища не е предоставила никакви доказателства за изказването от страна на Polkadot, нито пък Фондация Web3 се е позовала на писмо за липса на деяние или сходна възбрана. 

Председателят на SEC, Гари Генслер преди този момент е оповестявал броя на писмата за отвод от деяние, издадени на емитенти на криптовалути. Тогава той загатна няколко имена на компании, само че това на Polkadot не беше измежду тях.

Polkadot и Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища биха могли да решат този въпрос, като изготвят писмо за отвод от деяние, в което се показва, че SEC няма да подхващат никакви правни дейности против DOT.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР