Подкрепям кампанията Подари надежда вместо цвете! Уважаеми родители, моля всеки,

...
Подкрепям кампанията Подари надежда вместо цвете! Уважаеми родители, моля всеки,
Коментари Харесай

Да дарим надежда вместо цвете в първия учебен ден

„ Подкрепям акцията " Подари вяра вместо цвете "! Уважаеми родители, апелирам всеки, решил да купи букет, да се включи в акцията! Нека се обединим в името на нуждаещите се! “. Този апел насочиха доста хасковски учители към родителите на учениците си, като молиха към щедрост. Така тръгналата от ОУ „ Св. Ив. Рилски “ м.г. акция в помощ на нуждаещи се деца, се оказа заразна и за други учебни заведения, а тази година може да обхване всички в региона.

Кампанията получи поддръжката на регионалния шеф Станислав Дечев и на началника на РУО в Хасково Христина Боева.

Училищата и фамилиите ще решат за себе си дали желаят да подарят вяра, вместо цвете. Това е акцията на добротворството и първият урок по добрина, който ще научат учениците на старта на новата образователна година, съобщи регионалният шеф. Всеки български преподавател заслужава цвете на благодарност и любов, харизано с усмивка и признателност. Но сигурно всеки български преподавател би оценил огромния жест на щедрост, който децата и родителите вършат в името на живота и вярата, сподели още той.

44 217 лв. събра м.г. акцията „ Подари вяра вместо цвете “. Представяте ли си какво можем да създадем тази, в случай че всички я подкрепим!/Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР