Подкрепям Френското предложение. То направи много важно отваряне в двустранния

...
Подкрепям Френското предложение. То направи много важно отваряне в двустранния
Коментари Харесай

Илхан Кючук: България загуби от това, че наложи вето на РСМ за ЕС


Подкрепям Френското предложение. То направи доста значимо отваряне в двустранния разговор. В центъра на целия спор беше подложен въпроса за човешките права и свободи, а от това по-значимо няма.Това сподели в изявление за Българска национална телевизия Илхан Кючук, политик от Движението за права и свободи (ДПС) и съпрезидент на партия „ Алианс на либералите и демократите за Европа.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 854
„ На Балканите не можем да споделяме триумфа. За страдание, не можем да се учим от предишното. Не можем да вземем нещастието като преподавател. Нека оставим историческите въпроси в ръцете на историците, които са учили за това, и да създадат верния прочит. А ние политиците да изградим добросъседски връзки, а това най-добре може да се случи в границите на Европейския съюз “, добави той.

" България загуби от това, че наложи несъгласие на РСМ, загубихме доста другари в Европейски Съюз ", счита още Кючук. 

По думите му, Движението за права и свободи влиза в предизборната акция решително. „ Уверени в нашите умения, в това, което можем да създадем като стратегия. Вярваме в претендентите ни и техните качества. Ние показахме, освен в дългата история на Прехода, само че и в късите интервали на битие на предните Народния събрания, че сме партия, която търси консенсус и желае да даде успокоение на българския бизнес и на българските жители “, уточни Кючук.

„ Майката на всички рецесии е политическата. Движение за права и свободи може да потърси разговорът “, убеден е той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР