Подкрепям битката за справедливост на родителите на убития студент Андрей

...
Подкрепям битката за справедливост на родителите на убития студент Андрей
Коментари Харесай

"Атака" скочи мощно на съдия Калпакчиев и БХК заради Джок Полфрийман СНИМКИ

Подкрепям борбата за правдивост на родителите на убития студент Андрей Монов. Те в действителност понасят един огромен удар от това правосъдно решение.

Но по-важното е да прекратим опцията оттук насетне да има такива решения – да има освободени убийци, да има преждеврменно помилвани хора, които заслужават пожизнен затвор.

Това сподели водачът на "Атака " Волен Сидеров на митинг пред Съдебната палата поради предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, съобщи Novini.bg.

Родителите на това дете чакаха правосъдната система да бъде тежка, сурова, само че обективна, а не да бъде пуснат след няколко години, добави Сидеров.

Съдебният инспекторат би трябвало да се заеме с този случай и в случай че би трябвало, арбитър Калин Калпакчиев да бъде даден на прокуратурата. Непременно би трябвало да има смяна в Наказателно-процесуален кодекс и законите, които засягат изтърпяване на наказването и тежест на глобите, и тъкмо този случай би трябвало да бъде мотивът. Напоследък при свиреп, садистични убийства виждаме една приемливост.

Тук би трябвало да посоча и ролята на така наречен Хелзинкски комитет, който за мен е една антибългарска организация. Този комитет би трябвало да бъде разследван, тъй като несъмнено работи за непознати ползи, зад него са пари на непозната страна. Както и Калпакчиев – в случай че отворите страницата на Апелативния съд, там има логото на Америка за България.

Виждаме по какъв начин прокуратурата и ДАНС се занимават с хора, които упрекват в услуга на непозната страна и им повдигат обвинявания, а тук няма дейности на прокуратурата. А би трябвало да има – и за арбитър Калпакчиев, и за Хелзинкския комитет, и за всеки, който се намесва в правосъдната система и я деформира по този метод, съобщи Волен Сидеров.

Всеки ден ще има протестни дейности, до момента в който арбитър Калпакчиев не подаде оставка или до момента в който Съдебният инспекторат не му наложи наказания, закани се водачът на "Атака ".

Той прикани последователите си да разлепят в цяла София стикери със фотографията на арбитър Калин Калпакчиев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР