Подкрепления от различни окръзи на Турция пристигнаха в Одрин, след

...
Подкрепления от различни окръзи на Турция пристигнаха в Одрин, след
Коментари Харесай

Турски специални части по границата с Гърция пречат на връщането на мигранти

Подкрепления от разнообразни окръзи на Турция дойдоха в Одрин, откакто турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу съобщи, че по продължение на река Марица по границата с Гърция ще бъдат ситуирани хиляда чиновници на полицейските специфични елементи, съобщи СиЕнЕн-Тюрк.

Вътрешният министър на Турция разгласи по-рано в четвъртък по време на посещаване в Одрин, че ще бъдат нараснали ограниченията от турска страна против насилието от страна на гръцките сили по отношение на бежанците и че по продължение на р. Марица ще бъдат ситуирани хиляда чиновници на полицейските спецчасти за да обезпечат сигурността по границата, показва малкия екран.

" Те раниха 164 души. Те пробваха да върнат назад към Турция 4900 души ", съобщи Сойлу пред публицисти. " Ние разполагаме 1000 членове на специфичните елементи на полицията по границата, с цел да попречим на връщането назад ", сподели още министърът, представен от Ройтерс.

Скоро след изявлението на Сойлу в Одрин започнаха да идват служители на реда от разнообразни турски окръзи.

Турция твърди, че гръцките управляващи употребяват против мигрантите и бойни патрони, а освен гумени. Вчера Сойлу разгласи, че Турция ще отнесе към Европейския съд за правата на индивида случай на мигрант, който съгласно нея е бил убит от гръцките управляващи на границата. Гръцкото държавно управление отхвърли да е имало подобен случай и назова изказванието " подправена вест ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР