Подкрепен от проекта BGENVIRONMENT-3.001-0015-C01 Прилагане на мерки за подобряване на

...
Подкрепен от проекта BGENVIRONMENT-3.001-0015-C01 Прилагане на мерки за подобряване на
Коментари Харесай

Посещение в образователния интерактивен център Екопак София



Подкрепен от плана BGENVIRONMENT-3.001-0015-C01 „ Прилагане на ограничения за възстановяване на екологичното обучение на подрастващите в Бургас “, нашето пътешестване към просветителния интерактивен център " Екопак " в София беше повече от просто екскурзия - това беше опция за вдъхновяващо образование и прекарване.

Целта на този неповторим за страната ни център е да образова гратис подрастващите за изгодите от разделното събиране и преработване, както и за смисъла на тази активност за опазването на околната среда от заканите на съвремието. В " Екопак " учениците имат опцията да изживеят в началото едно интегрирано обучение, което комбинира теорията с практиката, давайки им познания и умения, които освен ще ги облагодетелстват в бъдеще, само че и ще ги създадат дейни участници в битката за запазване на околната среда.

Центърът " Екопак " е част от комплекс, в който се намира най-модерната линия на ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ, профилирана в сортирането на боклуци от опаковки от хартия, пластмаса и алуминий. Това разрешава на посетителите освен да видят процеса на преработване в деяние, само че и да схванат какво е смисъла на техническите нововъведения и ефикасните процеси за резистентност и екологичност.

Посещението в " Екопак " освен разшири нашите знания и усещания за значимостта на преработването и опазването на околната среда, само че и ни въодушеви да действаме интензивно и отговорно. Благодарение на този център, младежите имат опция да се въоръжат с нужните познания и мотивация, с цел да се трансфорат във водачи на смяната към по-устойчиво и екологично бъдеще.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР