Подкрепата сред руското население за войната в Украйна намалява значително,

...
Подкрепата сред руското население за войната в Украйна намалява значително,
Коментари Харесай

Британското министерство на отбраната: Подкрепата сред руснаците за войната в Украйна намалява

Подкрепата измежду съветското население за войната в Украйна " понижава доста ", оповестиха от английското министерство на защитата в дневния си бюлетин, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Шансовете Русия да реализира обилни триумфи на бойното поле през идващите няколко месеца са дребни и става все по-трудно за Кремъл да поддържа даже безмълвно утвърждение на войната измежду популацията ", се споделя в бюлетина.

Военното министерство цитира отчет на самостоятелна съветска медия, която твърди, че се е сдобила с данни от Федералната работа за защита, предопределени единствено за вътрешно прилагане.

" Данните сочат, че 55 % от руснаците са за мирни договаряния с Украйна, а единствено 25 % поддържат продължаването на спора ", споделиха още от английското министерство, без да назоват съветската медия. В началото на войната към 80 % от съветските жители са подкрепяли наричаната от Кремъл " специфична военна интервенция ".

Британското министерство на защитата разгласява информация, идваща от съветските разследващи служби, още от началото на войната през февруари в опит да оспори формалните сводки на Москва и да ускори поддръжката за Украйна от страна на Запада. Русия на собствен ред упреква Англия в акция по дезинформация.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР