Подкрепата на Китай за пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна

...
Подкрепата на Китай за пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна
Коментари Харесай

Техническата подкрепа на Китай за Русия на фона на войната в Украйна е „голяма грешка“ – посланик на САЩ

Подкрепата на Китай за пълномащабното навлизане на Русия в Украйна посредством даване на технология за ракети и други оръжия е „ огромна неточност “, дипломат на Съединени американски щати към Пекин Никълъс Бърнс сподели.

В тирада в китайския финансов център Шанхай, господин Бърнс също сподели, че нашествието на Русия, която към този момент е трета година, се е трансформирала в „ екзистенциална рецесия “ в Европа.

Той сподели, че макар претенциите си за неутралитет, Китай е застанал на страната на Русия, предоставяйки набор от технологии.

„ Смятаме, че е огромна неточност да се разреши на китайски компании, с хиляди, да ще изпрати толкоз доста съставни елементи, софтуерни съставни елементи, микропроцесори (и) нитроцелулоза в Русия, с цел да укрепи и укрепи отбранителната индустриална база на Руската федерация за тази брутална война “, добави господин Бърнс.

Китай „ не е безпристрастен, само че на процедура застана на страната на Русия в тази война “, сподели посланикът, добавяйки, че решението непосредствено опонира на дългогодишното гледище на Китай за „ суве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР