Подкрепата е много важна за всеки един спортист, а Жил

...
Подкрепата е много важна за всеки един спортист, а Жил
Коментари Харесай

Най-големият фен на Жил Мюлер в България

Подкрепата е доста значима за всеки един състезател, а Жил Мюлер се радваше на такава по време на DIEMA XTRA Sofia Open. Красимир Каменов e неприкрит последовател на Мюлер и бе неразделно в „ Арена Армеец “.

Мюлер не съумя да се класира за полуфиналите, откакто бе отхвърлен от Мариус Копил, само че въпреки всичко продължава да е измежду любимците на Каменов, наред с Григор Димитров, несъмнено.

„ Винаги съм харесвал тениса, виждам постоянно, само че особено Жил Мюлер обикнах от предходния шампионат. Имах шанса да хвана една топка, която той хвърли и за мен това бе знак от ориста, че той е играчът, на който ще съм почитател, отвън Григор Димитров. След като загубихме тук Григор, трябваше да дам всички сили на Жил, не успяхме, само че гледаме напред “, стартира Каменов пред DIEMA SPORT.

„ Много е значима поддръжката за тенисистите. Случи се веднъж-два пъти да оказа помощ на тенисиста, който поддържам, само че въпреки всичко всичко си зависи от него. Може да го подкрепиш, не да му изнесеш мача “, прибавя фенът.

„ По малкия екран постоянно виждам Мюлер, другояче на друго място не. Надявам се да ми се случи “, сподели за край Каменов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР