Подкрепа за антиправителствените протести у нас от страна на зелената

...
Подкрепа за антиправителствените протести у нас от страна на зелената
Коментари Харесай

Зелените в Брюксел подкрепиха протестите у нас

Подкрепа за антиправителствените митинги у нас от страна на зелената партия в Брюксел. Зеленото придвижване излезе с позиция, която идва на фона на продължаващите повече от месец демонстрации у нас и позицията на ЕНП, че поддържа държавното управление в битката му с корупцията.
Изявлението е на Томас Вайц - съпредседател на Европейската зелена партия.

" Казвам се Томас Вайц и съм съпредседател на Европейската зелена партия и член на Европейския парламент. А това е моето известие към протестиращите по улиците на България. Това е известие в поддръжка на всички природозащитници, на всички прогресивни жители, които стачкуват против това държавно управление, което е мощно подозирано в корупция и взаимоотношения с мафията. Борете се за нови избори, хора!

Това е най-естественото нещо в една народна власт. Ако жителите изгубят религия в държавното управление, то изборите са решението. Но, даже още по-решаващото нещо, е да се погрижите за вашата правосъдна система. Това е един от главните стълбове на обществото ни. И няма никакво значение коя политическа партия движи страната, в случай че правосъдната система не провокира доверие в хората. Затова, оправете казуса, създайте самостоятелна правосъдна система и премахнете корупцията от страната си.

Направете нови избори и дано жителите да избират кой да управлява тази страна в бъдеще. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР