Подкрепа се търси, не се дава на тепсия. ГЕРБ и

...
Подкрепа се търси, не се дава на тепсия. ГЕРБ и
Коментари Харесай

Атанасов: Без хора на Борисов в правителството, готови сме на преговори, за да излезем от кризата

Подкрепа се търси, не се дава на тепсия. ГЕРБ и Движение за права и свободи имат аварийно болшинство, само че не желаят да го употребяват, твърди той
„ В политиката поддръжката се търси, не се носи на тепсия. От ПП-ДБ сме подготвени на договаряния с ГЕРБ, с цел да излезем от рецесията. Не можем обаче да създадем компромис хора в държавното управление да бъдат конфигурирани от Бойко Борисов “. Това разгласи пред Нова ТВ Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ на ПП-ДБ.

Според него би могло да се потърси формула министрите да са чисти специалисти.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи имат аварийно болшинство, само че не желаят да го употребяват. Искат ПП-ДБ да поддържа техния избор за ръководител на Народното събрание. Минаха 10 дни от изборите, само че никой не ни е търсил за каквито и да е обикновени съвещания във връзка с организацията на работата на Народно събрание. Ако има някой, който най-вече пречи за това се сътвори болшинство, това е Бойко Борисов. Вчера най-сетне на председателски съвет ГЕРБ чуха какво им споделих - че би трябвало да потърсят поддръжка. След това следобяд желаеха среща. На нея бяхме помолени да потърсим механизъм на спокойно взаимно битие. Това е хубаво. Беше чут нашият апел и предложение за ротация на ръководителите на Народно събрание. Колегите от ГЕРБ споделиха, че ще го обмислят деликатно ”, добави Атанасов. 

По думите му е доста значимо работата на Народното събрание да стартира и да се гласоподават законопроектите. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР