Подкрепа от феновете на Черно море, за предстоящите избори на

...
Подкрепа от феновете на Черно море, за предстоящите избори на
Коментари Харесай

Феновете на Черно море с нова подкрепа за Красен Кралев

Подкрепа от почитателите на Черно море, за идните избори на 2 април, получи някогашният министър на младежта и спорта и претендент за народен представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

Кралев, който 9 години беше президент на " моряците ", а на два пъти избави с персонални средства клуба, се срещна още веднъж с почитател секта " Дартанян ". На нея този път участваха треньорът на Черно море Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и един от ветераните Ели Маркес.

" Фен секта " Дъртанян " към НФК " Черно море " организира нова среща с претендента за депутат Красен Кралев. Гости бяха и старши треньорът Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и представителят на ветераните Ели Маркес. Обстановката още веднъж бе доста ведра, мина повече в описване на мемоари и лакардии към тима. Лайт претекстът на вечерта бе сходен на девиза на фракцията: " Един за всички, всички за КРАСЕН КРАЛЕВ ". Успех на Краси! ПРЕФЕРЕНЦИЯ 102 ", написа във Facebook един от водачите на фракцията Данаил Цолов.

Под поста му се стигна до полемика измежду почитателите, като не всички от тях бяха последователи на ГЕРБ. Повечето от тях, обаче се сплотиха към концепцията, че на идните избори би трябвало да бъде подсилен Красен Кралев като персона. Заради заслугите му към обичания тим през годините.

" Значи, приказваме за среща с индивида 2 пъти спасявал Черно море, Красен Кралев, хората дали концепцията за паметника на Кольо Спасов и положили неимоверни старания, с цел да го има - треньора и капитана на Черно море. Нашата цел е просперитета на Черно море. Красен няма потребност от доказване. Алтернатива? ", написа Симеон Златарев.

" Точно, тъй като Черно море е вяра би трябвало да поддържаме тима. Няма неприятно да има Човек от горната страна, който е почитател на Моряците от края, на 70-те години. Тук не става въпрос за политически партии, а за персона ", написа от своя страна Лъчезар Лазаров.

Кирил Киров също поддържа Красен Кралев: " Лесно е, когато някой направи нещо...........да стоиш в профил и да критикуваш, без да предлагаш нищо!!!Лично за себе си декларирам, че не ме интересува никаква партия и че ме интересува какво ще се направи за ЧЕРНО МОРЕ!!!Ще гласоподавам за този, който може да помогне!!!Красен Кралев е направил доста за нашия тим и беше най-успешния състезателен министър!!!
 Два дни отмора в Черно море
Два дни отмора в Черно море

" Моряците " организираха последната си подготовка за седмицата днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР