Подкрепа на жени, станали жертва на домашно насилие, ще окажат

...
Подкрепа на жени, станали жертва на домашно насилие, ще окажат
Коментари Харесай

Жени на мотори подкрепят жертви на домашно насилие

Подкрепа на дами, станали жертва на домашно принуждение, ще окажат за следващ път дамите с мотори от „ Lady Bikers MPowered “.  Кампанията „ Не си сама “ в Пловдив ще се организира в събота – 17.12, в ресторант  „ Шоурум “ на ул. „ Христо Г. Данов “ 36, до Дома на младоженците от 13.00 часа.

„ Повеждаме целогодишна Национална акция, чиято цел е да осведоми, да притегля публичното внимание към тематиката за насилието, с цел да помогне на жертвите да нарушат мълчанието “, оповестяват уредниците.

Темите, които ще се разискват, са свързани с това по какъв начин да разпознаем дамите, жертви на принуждение, какви са първите неотложни стъпки за взаимопомощ и къде има потребна информация за тях.

На срещата, с изключение на дамите мотористи, ще участват лекари, психолози, адвокати и дами, които към този момент не се опасяват да приказват за казуса си.

Адвокат Нетка Коева ще показа книгата си “Въпрос на избор ”, която споделя за домашното принуждение и е с два финала.

Срещата ще бъде предавана и по ZOOM за тези, които по една или друга причина няма да могат да участват.

Всички, които са съпричастни към тематиката, са „ добре пристигнали “, споделят уредниците и са уверени, че колкото повече хора се обединят против насилието, толкоз по-малко ще са жертвите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР