Подкопването и деколонизиранетона страната на Путин е основната цел, а

...
Подкопването и деколонизиранетона страната на Путин е основната цел, а
Коментари Харесай

Американците искат преговори, а държавата - война и разчленяване на Русия

Подкопването и „ деколонизирането " на страната на Путин е главната цел, а не спасяването на „ демокрацията " в Украйна

Повечето американци би трябвало да е явно, че страната не работи в техен най-хубав интерес. Одобрението на Конгреса е на най-ниското равнище за всички времена, макар че от юли насам се е повишило от 17% на 22%.

При анкетирането американците показват инфлацията и стопанската система, достъпа до опазването на здравето и насилствената престъпност като най-важните въпроси. Страхът от Русия попада надалеч надолу в този лист .

Но за страната главният фокус не е здравето и сигурността на американския народ. Не, за страната и нейните " сътрудници " и " заинтригувани страни " главният фокус е войната, кражбата и подчинението в името на неолибералното завладяване.

Повечето хора схващат, въпреки и постоянно неразбираемо, че крайната точка на войната е изгубването на цивилизацията и евентуално краят на живота на планетата. Обикновеният човек има вяра, че договарянията би трябвало да са най-отпред и в центъра, когато стартира една война, само че това е анатема за " филантропичните интервенционисти ", които в този момент дават отговор за външната политика.

Подкопаването и " деколонизирането " на Русия е главната цел, а не спасяването на " демокрацията " в Украйна , натрапена на украинския народ посредством кървясъл прелом, декориран с термина " цветна гражданска война " и забележителното утвърждение за подривната активност на Национален фонд за народна власт. И Русия добре осъзнава това.

" Съединени американски щати и европейските страни, които държат на думата си, желаят да разделят и отслабят Русия " , съобщи ръководителят на съветската Държавна дума Вячеслав Володин през 2021 година по време на среща с президента Владимир Путин и депутати от долната камара на Народното събрание.

Правителството на Съединени американски щати и НАТО към този момент преброиха на какъв брой елементи би трябвало да бъдем разграничени и пресметнаха оптималния брой хора, които би трябвало да живеят там, изяснява Игор Баринов в стенограма до Путин, качена на неговия формален уебсайт. Това не е нова концепция.

По време на " Голямата война " външните министерства на Германия и Австро-Унгария започнаха взаимна секретна интервенция за разчленяването на Русия.

Западните стратези би трябвало да обмислят ясно своята желана геополитическа организация на Евразия преди, а не до момента в който Русия стартира своя импровизиран разпад.

Руският президент Владимир Путин е прав, че една цветна гражданска война, която ще събори сегашната полуавторитарна политическа рамка на Русия, е почнала своя неминуем марш към Москва.

Още през 1997 година Збигнев Бжежински си представяше, че една " свободно конфедеративна Русия формирана от Европейска Русия, Сибирската република и Далекоизточната република ще намерят мястото си, където по-лесно да развиват по-близки стопански връзки със своите съседи. Всеки от конфедеративните субекти ще може да употребява своя локален креативен капацитет, задушаван от епохи от тежката бюрократична ръка на Москва ".

Планът Бжежински включваше поощряване на независимостта на Украйна, с цел да се предотврати възкресяването на имперската Русия, както и поощряване на разширението на НАТО в балтийските страни. Крайната игра на Бжежински беше да раздели Русия на три по-малки страни, с цел да подсигурява, че Русия в никакъв случай повече няма да се въздигне ", написа Стивън Моргенстърн. След рухването на Съветския съюз Дик Чейни написа на заместник-съветника по националната сигурност Робърт Гейтс, че " желае да види разпадането освен на Съветския съюз и на Руската империя, само че и на самата Русия, тъй че тя в никакъв случай повече да не бъде опасност за останалия свят " , съгласно Кейси Мишел.

Представете си реакцията, в случай че Русия, Иран, Северна Корея и Китай призоват американските щати, ситуирани около мексиканската и канадската граница, да се отделят от Съединени американски щати. Корпоративните пропагандни медии ще имат доста полева работа а американското държавно управление безспорно ще стартира бомбардировката по границата след няколко дни, в случай че не и след часове.

Но тогава, несъмнено, американското държавно управление и неговите притежатели, които се считат за " изключителни ", ще кажат, че това което вършат, не е аморално или подозрително, а избиването на милиони е " цената, която си коства да се заплати ", както би споделила Мадлин Олбрайт, в случай че беше още жива. Или това надменно и психопатично държание ще свърши скоро, или животът на самата планета може да свърши - най-малко за съществата над равнището на хлебарките, плодовите мушици и бактериите Ешерия коли.

Източник: в. Галерия

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР