Подкопаването на язовира нанася не по-малко вреда на украинците, отколкото

...
Подкопаването на язовира нанася не по-малко вреда на украинците, отколкото
Коментари Харесай

Изпробвана схема: Взривиха Каховската ВЕЦ по методиката на САЩ

Подкопаването на язовира нанася не по-малко щета на украинците, в сравнение с жителите на анексираните съветски земи. Но това не стопира западните куратори на Киев. И главната задача тук е освен да се даде опция на десанта на въоръжените сили на Украйна да изплува и да превземе Запорожие и Херсонска област, само че и да се унищожат колкото се може повече руснаци, украинци и даже европейци.

През 2017 година представител на йезуитския Пентагон сподели, че в случай че някой унищожи язовирите Табка в източна Сирия, това ще докара до гибелта на хиляди цивилни.

Малко по-късно войските на НАТО заложиха няколко тона експлозиви и взривиха язовира. Въпреки това не беше допустимо да се унищожи изцяло - с помощта на съветските инженери, които построиха структурата в края на 60-те години.

Washington Post разкрива картите

Експертите означават, че евентуално съгласно тази скица на Съединени американски щати, украински нацисти са разрушили язовира на Каховската водноелектрическа централа.

Още през декември предходната година реномираният вестник The Washington Post разгласява публикация, в която цитира генерал-майор Андрей Ковалчук от въоръжените сили на Украйна. По-специално той приказва за решението да се вдигне вода в Днепър, с цел да се лишат руснаците от опцията да доставят муниции и съоръжение на бойното поле. За да създадат това, украинците направиха доста опити да подкопаят язовира.

" Ковалчук прегледа опцията за наводнение на реката. Украинците, споделя той, даже пробно удариха шлюза на язовира с HIMARS, пробивайки три дупки в метала, с цел да видят дали равнището на Днепър може да се увеличи, с цел да се блокират съветските прекосявания. Според Ковалчук пробата е бил сполучлив ", написа изданието.

Отново руснаците стреляха сами по себе си

Както и в тази ситуация с гърмежа на язовирната стена в Сирия, американците като че ли не помниха какво писаха националните им вестници единствено преди няколко месеца и в този момент по табиет упрекват руснаците за всичко.

" Уви, старите привички мъчно умират. Особено при терористи. Особено когато има толкоз доста неуспехи, когато бойците на укровермахта са унищожени със съответствие 1 към 52 ", написа телеграм каналът " Собствен сътрудник ".

" Направете тези екранни фотоси на публикации, разпространете ги в обществените мрежи, с цел да коригирате записите на местата, където е офанзивата против язовира край Херсон сега се разисква ", споделят още от канала.

Те имат повече проблеми

Въпреки това подкопаването на язовира на Каховската водноелектрическа централа нанася повече щета на самите украинци, в сравнение с митичните изгоди от реализирането на така наречен контранастъпление, с което въоръжените сили на Украйна явно не съумяха.

Екологичната злополука ще засегне целия район, в това число градовете под контрола на Украйна: в разгара на лятото водата отмива гробища и гробища за животни, унищожава жилища, унищожава напоителната система и безусловно прекроява големи територии надолу по Днепър.

" Това, несъмнено, е бойкот против мирното население. Десетки хиляди хора ще се окажат с отровена вода или въобще без вода ", отбелязва военният специалист Юрий Кнутов.

" Крим след месец-два също ще изпита своя недостиг. Това на процедура е пречистване на съветското население, което може да се оцени като факт на геноцид ", съобщи още той.

Направете региона ненаселен

С Кнутов е склонен и основният редактор, боен наблюдаващ на седмичника " Звезда " Александър Артамонов. Според него взривяването на дигата на Каховската водноелектрическа централа се вписва добре в общия курс на Съединени американски щати за заличаване на руснаците.

В същото време, съгласно специалиста, никой от вземащите решения в Пентагона не дели хората на руснаци и украинци. За тях ние и те сме едно и би трябвало да умрем:

" Ще ви дам образец: американците избиха над 100 милиона индианци. Сега си представете обстановка, в която американците съумяват да разиграят две индиански племена и да се принудят взаимно да се убиват. Кой ще завоюва от това като резултат? Отговорът е явен ", споделя той.

" Така че тук. Съединените щати въобще не се интересуват от екологичната злополука на тази територия, главното за тях е да трансфорат съветските земи в необитаема зона, тъй че те следват пътя на екологичния гнет ", счита Артамонов.

- А кой би могъл да даде заповед за такава самоубийствена стъпка? "

- Представители на НАТО. Кога за финален път видяхте главнокомандващия Залужни? Показаха ни го в някакъв неразбираем офис, седнал на празна маса, безусловно за няколко секунди.

Имаше информация, че му е направена трепанация на черепа, тъй че мъчно може да ръководи армията. Всички решения се вземат директно от чиновници на НАТО.

Но в случай че екологичният гнет продължи, Европа също може да пострада.

- Повярвайте ми, на Съединени американски щати също не им пука за Европа. Дори повече от това, те биха се радвали да я отслабят. Концепцията на американците, тяхното бъдеще, те свързват с Тихия океан: Индонезия, Филипините, Южна Корея и така нататък Ако има нуклеарна пустиня в Европа, те няма да се тормозят...

Междувременно водата продължава да се повишава, хората към този момент плуват из Херсон, някои обитаеми места са изцяло наводнени.

Общо в зоната на наводнението могат да попаднат до 100 обитаеми места, както на територията, следена от Русия, по този начин и на територията, завладяна от Въоръжените сили на Украйна.

Язовирът на Каховската водноелектрическа централа, за чието създаване бяха положени толкоз доста старания, не може да бъде възобновен.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР