Подкомисията по сигурност и отбрана на Европейския парламент (SEDE) се

...
Подкомисията по сигурност и отбрана на Европейския парламент (SEDE) се
Коментари Харесай

Подкомисията на Европейския парламент по сигурността и отбраната е малко вероятно да бъде повишена

Подкомисията по сигурност и защита на Европейския парламент (SEDE) се чака да остане такава, макар натиска от либералите в Европейски Съюз и Европейската национална партия (ЕНП) да я трансфорат в цялостна комисия, споделиха няколко източника пред Euronews.

Въпреки че евродепутатите разискват по какъв начин да преструктурират вътрешната настройка на Европейския парламент - и дали да основат нови комисии за новия петгодишен мандат - в последна сметка наподобява, че в действителност нищо няма да се промени.

Освен вероятното надграждане на SEDE, имаше оферти от разнообразни политически групи за основаване на специфична комисия по опазване на здравето, обособена от съществуващата настройка на околната среда, и за преобразяване на подкомисията по правата на индивида (DROI) в цялостна комисия, с цел да назовем единствено няколко.   

Всичко на вятъра, защото трите подкомисии евентуално ще останат такива, каквито са, споделиха няколко източника пред Euronews, акцентирайки настоящата липса на нужното мнозинст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР