Подкастът Джо Роугън се подиграва на губернатора на Калифорния Гавин

...
Подкастът Джо Роугън се подиграва на губернатора на Калифорния Гавин
Коментари Харесай

Роугън се подиграва на Нюсъм като „наистина добър актьор“, играещ „неискрен“, „луд човек“, опитващ се да заблуди избирателите

Подкастът Джо Роугън се подиграва на губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм за въодушевената му хвалба за президента Байдън, казвайки, че е като артист, който играе " цялостен вманиачен човек. "

Роугън сподели на старшия помощник на Манхатънския институт Крис Руфо, че е мъчно да се разбере кое е правилно или погрешно за Нюсъм, аргументирайки се, " Когато единствено погледнете метода, по който той похвали Байдън, „ Никога не бих се сблъскал с него, човек с темперамент! “ Знаеш ли, като „ Аз съм от остарялата школа “, Боже, все едно играе някой във филм, който е вманиачен човек. "

Водещият на подкаст наподобява имаше поради оживената отбрана на Байдън от Нюсъм по време на изявление за MSNBC. На въпроса на водещия Алекс Вагнер дали обмисля да се кандидатира за президент, Нюсъм твърди, че няма късмет, изтъквайки „ върха на достиженията “ на Байдън и статуса на президента като „ човек с темперамент, човек с благовъзпитание “.

Подкастът Джо Роугън се пошегува с губернатора на Калифо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР