Подигравките на Тръмп с теглото на Кристи се завъртяха, след като член на публиката се включи: „Не го наричайте дебела свиня“

...
Бившият президент Доналд Тръмп се подигра с републиканския си кандидат
Коментари Харесай

Бившият президент Доналд Тръмп се подигра с републиканския си кандидат за президент и бивш губернатор на Ню Джърси Крис Кристи теглото му по време на предизборна реч в Ню Хемпшир във вторник.

Моментът обаче претърпя обрат, когато Тръмп шеговито упрекна член на публиката, който според бившия президент нарече Кристи „дебела прасе.“

„Кристи – той яде в момента. Не може да бъде безпокоен“, каза Тръмп по време на речта, докато тълпата се смееше.

„Сър, моля, не се обаждайте той е дебела свиня. Това е много неуважително. Не го наричайте – вижте, опитвам се да бъда добър“, каза след това Тръмп, обръщайки се към члена на публиката, който каза, че Тръмп нарече името Кристи.

< /p>

„Не го наричайте дебела свиня. Не можете да го направите. Не можете да направите това. Така че сега, защото не ви е позволено да правите това и следователно ние сме няма да го направим, нали? Искаме да бъдем много любезни, нали?" каза Тръмп, като се засмя.

Коментарите на Тръмп бяха само последният пример за това, че се подиграва с теглото на Кристи, нещо, което той е правил многократно в миналото.

< p>През юни Тръмп изглежда се насочи към размера на Christie's в множество публикации в социалните медии, след като бившият губернатор стартира втората си президентска кампания.

„Колко пъти Крис Кристи използва думата МАЛЪК? Има ли психологически проблем с РАЗМЕРА?" Тръмп написа в Truth Social, като се позова на речта на Christie's при откриването.

„Всъщност речта му беше МАЛКА и не много добра. Разнесе се навсякъде и никой нямаше представа от това, за което говореше. Трудно за гледане, скучно, но това е, което получавате от провалил се губернатор (Ню Джърси), който напусна поста със 7% рейтинг на одобрение и след това избяга от Ню Хемпшир. Този път ще спечели да не е различно!" добави той.

Историята продължава

През септември Тръмп публикува снимка на мъж, който приличаше на Кристи, стоящ на бюфет: „Крис Кристи в Рой Роджърс в 23 часа вечерта, опитвайки се да се утеши,“ Тръмп написа.

Fox News Digital се свърза с кампанията на Christie's за коментар.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР