Подигравки със смъртта на Матю Пери подпалиха война в социалните

...
Подигравки със смъртта на Матю Пери подпалиха война в социалните
Коментари Харесай

Известен сценарист се гаври брутално с трагичната гибел на Матю Пери

Подигравки със гибелта на Матю Пери подпалиха война в обществените мрежи. Гневът на феновете му бе провокиран от непристойните мнения на прочут сценарист на известно съботно шоу.

Ако имаше премия за „ Най-скандален неприятен усет “, тя щеше да отиде при Кевин Бренън, някогашен сценарист на Saturday Night Live за това, че се подиграваше със гибелта на Матю Пери, пишат разрушените от тъга фенове на трагично отишлия си артист.

„ Удавен в гореща вана, ха-ха-ха! Обичам, когато наркоманите умират “, написа той в мрежата, намеквайки за интервала на взаимозависимост на Пери от дрога.

Този пост на Бренън, който се появи още същия ден, когато стана ясно, че си е отишъл Матю Пери, вбеси хората. Лавина от гневни мнения против бруталните думи на сценариста затрупа Бренън, а той ехидно попита: " Е какво, станах ли задоволително прочут в този момент? “.

На въпрос за какво да се удавиш във вана е смешно? “, Бренан дава отговор: „ Защото не е доста надълбоко “, с което провокира нова вълна от омерзение.

63-годишният Бренън, който е хазаин на подкаста на Misery Loves Company, от този момент получава голяма противоположна реакция с отрицателен знак онлайн - макар че наподобява се любува на обстановката. „  Набирам ли известност към този момент? “, попита безцеремонният сценарист ден, откакто умря артистът от „ Приятели “, написа " Телеграф ".

Comedy writer slammed for cruel tweet mocking Matthew Perry's death - Mirror Online
— The MLC Podcast (@mlcpodcast)
Един консуматор на X го назова „ тъпанар “ в отговор на безчувствеността му по отношение на гибелта на Пери, като написа: „ Надявам се в никакъв случай да не бъдеш обиден от тази подла болест “, визирайки нещастието на Матю, обвързвана с алкохолната му взаимозависимост и дългите години битка с нея.

„ Желая ти здраве, тъй като несъмнено си болен “, написа различен консуматор на X, на което Бренан отговори: „ Благодаря “.

А трети напряко написа на сценариста: „ Напомни ми да ти се изсмея, когато пристигна твой ред “.

DROWNED IN A HOT TUB. HAHAHAHA

Friends' Star Matthew Perry Dead at 54 After Apparent Drowning
— The MLC Podcast (@mlcpodcast)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР