Подигравка, трохи, унизително за България. Да не го приемат в

...
Подигравка, трохи, унизително за България. Да не го приемат в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за „въздушния Шенген“: Подигравка, трохи - унизително за България

„ Подигравка, трохи, унизително за България. Да не го одобряват никога. Към нито една друга страна не са сложени спомагателни условия, към нас се отнасят друго, третират ни като втора употреба хора. Две страни, които на наш тил си вземат решение вътрешните проблеми не са Европейския съюз “.  

Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в „ Тази заран “ по отношение на предлагането на Австрия да страната ни да бъде призната в т. нар. „ въздушен Шенген “.

 

Предложението е на Австрия и е против нови условия

„ Ако е правилно, че ни слагат условия за банкет на бежанци, никога държавното управление да не се поддава. Ако го одобряват, това е следващото изменничество. Нашият огромен въпрос е да влезем в Шенген по суша “, добави Нинова.

По думите ѝ нито една от задачите на сглобката не е изпълнена, а ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ си разпределят страната на порции.

„ Шенген, еврозоната – не се вижда ясна вероятност. Планът за възобновяване и резистентност – ясно е, че до края на годината няма да влезе вторият транш. Забуксува и правосъдната промяна в Конституцията. Има закон за обществените услуги, който стои неприет, до момента в който те се разправят кой какво да вземе от страната и по какъв начин да си разпределят порциите. Скандалите посред им са за разпределение на власт, постове, пари и въздействие. Нито едно от огромните стремежи на сглобката не се реализира, което обезсмисля съществуването им “, съобщи Корнелия Нинова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР