Подготвят удар срещу Бойко Рашков и заместника му, за да

...
Подготвят удар срещу Бойко Рашков и заместника му, за да
Коментари Харесай

Удрят Рашков, за да спечели ГЕРБ вота?


Подготвят удар против Бойко Рашков и заместника му, с цел да завоюва ГЕРБ изборите, написа позовавйки се на неназовани депутати от последния 46-ти парламент.

Атаката против Бойко Рашков и заместника му Енчо Мирчев е поради изборния резултат на предните избори. По оперативни данни те са повода за загубата на ГЕРБ в дейната им работа по пазаруването на гласове.

За да бъде ударен тандема и с цел да могат да се развържат ръцете на купувачите е извършена загадка среща на морето сред Бойко Борисов, Д. Вълчев, Томислав Дончев и Волен Сидеров. Твърди се, че там е участвал и претендентът за президент на ГЕРБ. Обсъждано е, че Енчо Мирчев и Бойко Рашков са спънка за изборите и опцията ГЕРБ да завоюва. Това към този момент са клюки, само че източниците ни считат, че став дума за проведена офанзива.

Има информация, че парите за пазаруване на гласове към този момент са дадени по райони. Целта е президентът Румен Радев да отиде на балотаж и да не завоюва на първи тур. Твърди се - недоказано, че Волен Сидеров също се е кандидатирал за държавен глава, с цел да могат да се разпилян гласове.

Пред някогашни депутати се разяснява и друга офанзива към Рашков. Твърди се, че апетитен от медиите трафикант на име Паскал е направил контакт с Пламен Узунов от президентството, с цел да се контракти отстраняването на Енчо Мирчев. Целта била да се вържат ръцете на Бойко Рашков за изборите и той да не може да удари трафикантите на гласове. Източникът ни твърди, че в заверата взе участие и виновен чиновник на СОБТ, непосредствен на Паскал, който покровителства каналите на цигари и мигранти.

Имало данни, че заверата е ефикасна. Днес министър председателят Янев е извикал зам.-шефът на Министерство на вътрешните работи Енчо Мирчев,за да му заяви, че евентуално би трябвало да се разделят. Нещата са стигнали до такава степен, че се възнамерява и среща при Румен Радев, с цел да го уведомят за въпросната спекулация.

Цялата тази информация е недоказана, само че тя интензивно се популяризира в избрани кръгове.

Фрог нюз единствено среща своите читатели за изказвания в политически кръгове, само че не застава зад нея. Вероятно това е част от почналата предизборна акция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР