Подготвян трафик на 27 кг наркотик предотврати ГДБОП в Хасково,

...
Подготвян трафик на 27 кг наркотик предотврати ГДБОП в Хасково,
Коментари Харесай

Задържаха двама с 27 кг марихуана в Клокотница

Подготвян трафик на 27 кг опиат предотврати ГДБОП в Хасково, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Задържани са двама мъже. Операцията е осъществена под управлението на Окръжна прокуратура-Хасково.

Акцията била осъществена на 11 март с присъединяване на чиновници от отдел „ Наркотици “ при ГДБОП и сътрудниците им от бранш БОП-Хасково.

При взаимните оперативно-издирвателни дейности за попречване на подготвян трафик на наркотични субстанции, извършени на територията на село Клокотница, пред автосервиз са били задържани двамата мъже - на 44 и 49 години. При претършуване в ремонтните пространства на автосервиза, употребен от тях, антимафиотите намерили и иззели 24 вакумирани пакета със суха тревиста маса, която при теста реагирала на марихуана. По предварителни данни общото количество е 27.200 кг и е на стойност 544 000 лв.. Последвали са претърсвания в транспортно средство и в жилищата на мъжете.

С разпореждане на прокуратурата им е повдигнато обвиняване и са арестувани до 72 часа, като следва в Окръжен съд-Хасково да бъде импортирани искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Образувано е досъдебно произвеждане, следствието по което се води от екип служители на реда при ГДБОП.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР