Подготвяме се и за двете хипотези – кратък парламент и

...
Подготвяме се и за двете хипотези – кратък парламент и
Коментари Харесай

Божанков: Знаем какъв риск поемаме, но той си заслужава безспорно

„ Подготвяме се и за двете хипотези – къс парламент и приемане на единствено основни и неотложни законопроекти и дълъг живот на парламент. Сигурност няма. Ще има ли постоянно държавно управление – никой не може да каже при невръчен първи мандат “, каза Явор Божанков от ПП-ДБ.

Бяха наложени две санкции – на Манол Пейков и на Костадин Костадинов

Той сподели, че осъзнава риска, участвайки в диалози с ГЕРБ-СДС. По думите му е мощно пресилен страхът, че Борисов ще ги задуши.

„ Знаем какъв риск поемаме, само че че този риск си заслужава е несъмнено. Много хора ни споделят, че може Борисов да ни прегърне, задуши, унищожи. Ако това е цената и персонално за себе си видя България в Шенген, еврозоната и с реформирана правосъдна система, съм подготвен да изчезна не просто от политика, а от лицето на земята “, добави Божанков.

На въпрос дали ще предложат състав на Министерски съвет, той изясни, че този въпрос би трябвало първо да бъде разискван в обединението

Според Явор Божанков опитът да се забави приемането на правилника на Народното събрание е част от по-голям проект.

„ България е и от ден на ден ще бъде обект на все по-агресивни дейности от страна на Руската федерация, които целят да дестабилизират страната и разклатят Европа. Руският дипломат непосредствено съобщи поддръжка за „ Възраждане “ и Костадин Костадинов “, сподели Божанков.

ПП-ДБ ще приготвят стратегия за 18 месеца

Вижте целия диалог във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР