Подготвяме инсинератора в София за отпадъците от коронавируса. Като по-възрастен,

...
Подготвяме инсинератора в София за отпадъците от коронавируса. Като по-възрастен,
Коментари Харесай

Ревизоро: Подготвяме инсинератора в София за отпадъците от коронавируса

Подготвяме инсинератора в София за отпадъците от ковид. Като по-възрастен, би трябвало да си по-великодушен. Непрекъснато при мен идва регионалният шеф на Перник. Шефът на ВИК също. Никой не желае да лимитира града. Сега желаеме язовира да го понапълним.
Това сподели министърът на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро по бТВ. Малко закъсня водопровода. Не знаят кое накъде, що е. Държавата има 51 на 100 от ВИК. Моят въпрос беше по-бързо да си оправят документите и нещата да тръгнат. Подписал съм графици за язовира и водопровода. Но те не бяха подготвени с документите. „ Софийска вода “ свърши всичко, което би трябвало. От Рила водата ще отиде в Перник. Няма афектирани. Скоро в Перник може да няма режим.

Затвори ли сме границите. Пускаме отпадъци-желязо вкарат. По море идват боклуци за циментовия. Там няма проблем. Вече няма контейнери, които минаваха. Един по един ги чистим контейнерите да си отпътуват. Имаме боклуци от лечебните заведения. Имаше мнение, че би трябвало да се изгарят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР