Подготвя се нов тираж на ``Времеубежище`` на Георги Господинов, съобщиха

...
Подготвя се нов тираж на ``Времеубежище`` на Георги Господинов, съобщиха
Коментари Харесай

Подготвя се нов тираж на Времеубежище на Георги Господинов

Подготвя се нов тираж на ``Времеубежище`` на Георги Господинов, оповестиха издателите. Романът беше изкупен от книжарниците в София, незабавно откакто получи влиятелната премия ``Букър``.

bTV ревизира дали романът  " Времеубежище`` е разполагаем в столичните книжарници.

Владимир Василев не е чел Георги Господинов. Сега е подготвен да прочете всичките му книги, в случай че ``Времеубежище`` му хареса. В предходната книжарница обаче не го открива, само че има шанс тук.

„ Научих през вчерашния ден за тази премия от интернет и се заинтересувах. Имам към 6 000 тома книги у дома, намирам и за себе си място, несъмнено измежду тях “, сподели Владимир Василев.

В тази книжарница за броени часове продават всички бройки. Сега има, само че не задоволително.

„ Направо мемоари от социализма с недостига на книгите, което е хубаво, че ще е за малко. За един ден сме продали, що се касае за месец почти “, съобщи Веселин Тодоров, изпълнителен шеф на верига книжарници.

От издателството на романа в Пловдив одобряват поръчки, до момента в който на сутринта уеб сайтът им не стопира автоматизирано.

„ Новият тираж ще бъде маркиран с логото на интернационалния " Букър ", дано се знае още с корицата, че тази книга е значима освен за нас, само че и за нацията “, сподели Красимир Лозанов, маркетинг шеф на издателство ``Жанет 45``.

Книжарниците успокояват, че зареждат ежедневно нови бройки от носителя на " Букър ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР