Подготвили сме проект за бюджет за 2022 г., който е

...
Подготвили сме проект за бюджет за 2022 г., който е
Коментари Харесай

Кабинетът има готов проект за бюджет 2022

Подготвили сме план за бюджет за 2022 година, който е базисен сюжет, даващ насоки за подкрепяне на бизнеса, опазване на функционалността на обществената система, което включва грижата за майките, пенсионерите, децата. Това разгласи министър председателят Стефан Янев в тв изявление, в което направи самобитен бърз обзор на свършеното от двете служебни държавни управления. Кабинетът приготвя промени в Закона за публичните поръчки, касаещи ин хаус процедурите, които ще бъдат импортирани за диспути в новия парламент. Янев беше безапелационен, че въпросът с предоставените поръчки за градежа на правите на Автомагистрала " Хемус ", които към момента нямат разрешителни, е освен легален, само че и честен.

" Обещах да не натрапвам локдаун и го съблюдавах. Ваксинацията не е наложителна, макар че ограниченията навеждат на тази мисъл. Хората обаче са задоволително умни, с цел да схващат нещата ", разяснява министър председателят. Той акцентира, че задачата на държавното управление е да се резервира действието на страната и в това време да не се стига до претоварване на лечебните заведения. Според Янев кабинетът се е справил с преодоляването на пандемията и заболелите от КОВИД-19 понижават. Премиерът е безапелационен, че зеленият документ работи.

Янев твърди, че президентът Румен Радев не се е месил директно в нито едно решение на Министерски съвет. Трябва да намерим метод като общество да изкореним корупцията и за промени в законодателството, съобщи Янев. Той би обмислил покана за министър в новото държавно управление, в случай че я получи, само че единствено в случай че е склонен с политиките, които се оферират. Янев показа, че желае да бъде запомнен като министър председател с метода, по който се опита да показва, че индивидът на този пост би трябвало да приказва умерено, разбрано и в дейностите си да бъде воден от клетвата си.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР