Подготовката за свръхопасната акция срещу афганистанския наркобарон Барялай Кадими е

...
Подготовката за свръхопасната акция срещу афганистанския наркобарон Барялай Кадими е
Коментари Харесай

Кървава престрелка пренарежда картите в „Братя“

Подготовката за свръхопасната акция против афганистанския наркобарон Барялай Кадими е във финалната си фаза. За да свърши услуга на прокурора, от който чака освобождението на Лора , Денис е подготвен да извърши удара, отклонявайки огромна поръчка хероин, преминаваща през България. Групировката му разполага с 20 минути, с цел да нападна влаковата комбинация, в която пътуват скритите опиати. Ситуацията е доста напрегната, а рискът хората на Топал да се провалят и даже да изгубят живота си, е голям. Ще проведат ли до дъно интервенцията или няма да съумеят да изпълнят тайнствената поръчка, която явно е от съдбовно значение за шефа им?

Получил информацията за идното нахлуване и уверението, че Денис ще бъде на място, Калин е решен този път да го залови. Инспекторът подвига накрак целия отдел „ Наркотици “ на ГДБОП в подготвеност за акция и изготвя подробна тактика за деяние. Как ще се развият събитията на мястото на престъплението и с какво ще бъдат сюрпризирани трите лагера – служителите на реда, афганистанците и групата на Топал? Ще има ли контрольор Йосифов шанса да арестува най-големия си зложелател и какво ще се случи с пратката с хероина на Кадими?

Лора е подложена на колосален стрес, който въобще не е очаквала. Престоят ѝ зад решетките на следствения арест се трансформира в същински призрачен сън и тя не знае по какъв начин да реагира в непредвидената обстановка. Ива е шокирана и обмисля по какъв метод да помогне на приятелката си. В чий интерес е това положение на арестантката и има ли мощ, която може да облекчи нейните премеждия?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР