Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица

...
Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица
Коментари Харесай

Подготовката на претендентки за титлата Мис Варна 2021 започна

 Подготовката за най – предстоящото събитие в морската ни столица – Мис Варна 2021 към този момент стартира. Грандиозният театър ще се организира на 26.08 в лятната градина на комплекс Морско казино.

20– те хубавици – претендентки за купата, интензивно се готвят за конкуренцията и  за всички тях  е обезпечен екип от експерти, които ги образоват в вярна походка, хореография, театрално държание и артистичност. 

И тази година хубавиците са подложени на ежедневни изтощителни  репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Gym Palace. А за свежото им лъчение се грижи екип от експерти на изящен и лазерен център Skin Solution и козметичен център Biologique Recherchе.

Атрактивните фотосесии на миските, осъществени в Delta Planet Mall, провокираха същински възторг измежду посетителите, които безусловно обграждаха девойките и  си вършиха селфи с тях.

Фотообективите на Боби Решовски и Живко Манев, запечатаха незабравими фрагменти от всички фотосесии, проведени от екипа на VIP Fashion Group.

Преди броени дни завършиха и фотосите на самостоятелните видео – визитки на участничките в състезанието, в които всяка една от тях споделя забавни обстоятелства за себе си.

От 14 август започва и интернет гласоподаване за избор на Мис Интернет Варна 2021 на уеб страницата www.missvarna.com, където всеки може да избере своята любимка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР