Подготовката за изборите на 2 април вече започна. Това обяви

...
Подготовката за изборите на 2 април вече започна. Това обяви
Коментари Харесай

Министър Милков: Подготовката за изборите на 2 април вече започна

Подготовката за изборите на 2 април към този момент стартира. Това разгласи министърът на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, по време на брифинг, на който регистрира свършеното от Министерство на външните работи по време на мандата на служебното държавно управление.

Милков регистрира като сполучлива организацията на парламентарните избори на 2 октомври.

По думите му има наклонност на непрекъсната смяна на изборните правила, касаещи организацията на вота в чужбина, което усложнява процеса.

" Създават се непрекъснато спомагателни затруднения пред метода, по който се провеждат изборите в чужбина. Изпращаме десетки тонове материали по целия свят в доста къси периоди. Това поражда основни старания и е риск за сполучливата организация на изборите. Това е един ластик, който непрекъснато се разтяга и всеки се надява да не се скъса в един миг ", сподели Милков.

Относно войната в Украйна служебният министър изтъкна: Страната ни е останала здрава частица в границите на НАТО. 870 000 украинци са минали през наша територия от началото на спора, а над 140 000 са намерили леговище.

" Бяха наложени наказания на Русия, при които България прояви еластичност и креативен метод във връзка с това да останем сериозен и благонадежден сътрудник в границите на Европейски Съюз и в същото време да се запазят българските ползи, тъй че да не бъдат нанесени вреди на стопанската система ни ", уточни Милков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР