Подготовката за една сватба е дълъг и сложен процес, който

...
Подготовката за една сватба е дълъг и сложен процес, който
Коментари Харесай

Тенденции за предстоящия сватбен сезон

Подготовката за една женитба е дълъг и комплициран развой , който продължава с месеци. Затова в случай че планираме да минем под венчилото след стопляне на времето, сигурно занапред ни вълнуват куп въпроси. И освен във връзка с организацията, а и на декорацията.

Ако сме решили просто да подпишем с половинката и да заменяем халки, може да минем без всички тези дребни, само че значими елементи . Ако обаче сме решили да осъществяваме мечтаната женитба, то ще би трябвало да помислим за куп неща.

В звук с модата

За цвят на 2018 година бе несъмнено ултавиолетовото . Това няма по какъв начин да не повлияе и на сватбените трендове. Наситеният колорит на лилавото ще размени бледозеленото от предходната година при букетите, покривките и всевъзможните украшения за празника на любовта.

 Снимка 332118

 Ултравиолетово - цветът на 2018 година
Ултравиолетово - цветът на 2018 година

Цветът символизира контракултурата и устрема към автентичност

Разбира се, в случай че не сме му особени фенове, може да го вместим дискретно в цялостната картинка посредством салфетки, свещи или някое и друго живо цвете - най-много орхидеи.

Градина на любовта

Цветята са неизменима част от декорацията на едно сватбено събитие. Последният шлагер са висящите цветни украшения . Те могат да бъдат в центъра на залата или над масата на младоженците и кумовете.

В този случай приказваме не толкоз за цветна, що се касае за зелена апаратура. Определено всичко погледи ще са вперени в нея, а и ще освободи належащо място на масата.

 Снимка 332119

Без предубеждения

Ако сме от хората, които считат, че черният цвят по никакъв метод не се връзва с една женитба , е време да си променим мнението. Тъмните акценти са един от шлагерите за новия брачен сезон.

Най-вече при булчинските рокли. Те могат да наподобяват още по-стилни, в случай че бъдат декорирани с черна дантела или различен акцент в този цвят.

По мед и масло

Ако предходната година същински хегемони бяха среброто и златото , то през 2018 година медта съумява да ги измести от пиедестала . Металическите акценти не престават да са настоящи, сменя се единствено нюансът им.

 Снимка 332120

Цялата украса може дa бъде решена в тази гама, като цветът на медта се съчетае с прасковено, бежово и разнообразни нюд тонове.

Мода в паница

Както във всяка друга област, по този начин и при храната има трендове. Дори когато приказва особено за ястията, които ще бъдат поднесени на гостите на сватбата ни. Все повече съвременни бъдещи фамилии бягат като демон от тамян от класическото тристепенно меню със салата, пържола и парчето торта за десерт .

 Снимка 332122

Особено в случай че плануваната женитба е дневна, а не вечерна, изцяло умерено можем да избягаме от отрупаните с храна маси без да оставяме гостите си гладни. Нужно е просто малко въображение и евентуално някоя и друга консултация със експерт.

Все повече набира известност и наклонността младоженците да предложат на сватбарите от техните обичани ястия . А в случай че са по-малък брой, за какво пък и да не ги подготвят сами, написа Bride`s Magazine.

 Снимка 332123

Градинско сватбено празненство не наподобява неестествено да е гарнирано с огромни количества бира, пица и барбекю. Е, в случай че сме избрали първокласен ресторант, разпоредбите на играта леко се трансформират. Но, въпреки всичко, последната думи е на бъдещото семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР