Подготовката си за пролетния полусезон започна Етър. Точно в 14

...
Подготовката си за пролетния полусезон започна Етър. Точно в 14
Коментари Харесай

Етър започна подготовка с каре нови попълнения

Подготовката си за пролетния полусезон стартира Етър. Точно в 14 часа футболистите се появиха на стадион „ Ивайло “, а час по-късно направиха и първа подготовка.

Четири са новите попълнения. Първо контракти с клуба подписаха 22-годишният халф Емануил Личев и бранителят Валери Христов, който идва от Янтра (Габрово). В офанзива ще се разчита на нападателя Мартин Тошев, който за последно бе в Спартак (Варна). Вратарят на Ботев (Пловдив) Християн Славков пък ще премине чартърен в Етър до края на сезона. От четиримата нови през днешния ден на стадиона не се появи единствено нападателят Мартин Тошев, който се е схванал с управлението да пристигна идната седмица.

Четирима са и напускащите футболисти през зимата – бранителят Радослав Терзиев и нападателите Живко Петков и Борислав Трендафилов, а вратарят Станислав Нисторов отива в дублиращия отбор на ЦСКА 1948. В първото занятие не се включиха още бранителят Георги Ангелов по фамилни аргументи, както и чужденците Мартин Моран, Хавиер Бетегон и Алехандро Гонсалвес, които се прибират довечера.

Седем контролни срещи през зимната пауза ще играят „ виолетовите “. Лагер не се планува и подготовката ще протече в домашни условия. Първата контролна среща е планувана за 14 януари, като противник е различен отбор от Втора лига – Янтра (Габрово). Мачът ще бъде на стадион „ Христо Ботев “ в Габрово.

Четири дни по-късно - на 18 януари, е втората инспекция, в която „ виолетовите “ ще срещнат третодивизионния Сливен, воден от някогашния етърец Иван Стоянов. Все още не е явен съперникът за 21 януари, на 25-и е контролата с Черно море (Варна). На 28 януари етърци срещат Спартак (Плевен), а на 1 февруари трябваше да е последната инспекция с Литекс (Ловеч). Спортно-техническият щаб обаче реши да направи и седма контрола на 4 февруари, като противник ще се търси в допълнение. Причината е, че първият формален мач против Монтана ще е седмица по-късно.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР