Подготовката на учениците за първия учебен ден може да бъде

...
Подготовката на учениците за първия учебен ден може да бъде
Коментари Харесай

Подготовката за училище е по-лесна и изгодна с tbi bank и Ozone.bg

Подготовката на учениците за първия образователен ден може да бъде стресираща за родителите и съществено да натовари фамилния бюджет. Затова, седмици преди по този начин чакания 15-и септември, tbi bank и Ozone.bg сплотиха старания, с цел да предложат на потребителите опцията да пазарят учебни материали от у дома, като прибавиха опцията за заплащане на части.

От през днешния ден, 21 август, всички артикули, предлагани на Ozone.bg и Baby.bg, както и във физическите магазини Ozone Live и Ozone Games, ще могат да бъдат закупени на погашение на атрактивни условия.

Богатата гама от артикули, които могат да бъдат открити на Ozone.bg, включва както едни от най-търсените книги, учебници и училищен принадлежности, по този начин и артикули за гейминг и развлечение, електроника и редица други. През 2023 година Ozone.bg добави портфолиото си от артикули с три нови категории – „ Здраве и хубост “, „ Спорт и аутдор “ и „ Дом и градина “. С това компанията усили пазарния си дял с прибавянето на нови клиенти, интересуващи се от сходен тип артикули.



Вярваме, че предлагането на гъвкави финансови решения в основни моменти, като подготовката за учебно заведение, оказва помощ на родителите да обезпечат най-хубавото за децата си, без да се тормозят за фамилния бюджет. Нашата цел е да създадем извършването на покупки по-лесно и по-достъпно за всеки и се радваме, че в този момент можем да го създадем допустимо и за всички клиенти на Ozone.bg “, споделя Екатерина Атанасова, началник „ Търговски партньорства “, tbi bank.

„ Партньорството с tbi е опция да предоставим на нашите клиенти още по-голямо многообразие при избора на стоково кредитиране. Така потребителите имат достъп до повече гъвкави надеждни решения при покупки от атрактивните ни оферти, без това да утежнява месечния бюджет “, разяснява новото съдействие Драгомир Драганов, ecommerce шеф на Ozone.

Финансовият инструмент на tbi за заплащане на части е желано решение за близо 30 000 търговски местоположения в България, Румъния и Гърция, които го оферират на клиентите си в онлайн и физическите си магазини.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР