Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара

...
Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара
Коментари Харесай

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 – 4 дни в Sofia Ring Mall


Подготовката на първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 е в разгара си. С цялостни обороти новата подвижност си проправя път към София през есента. От 13-ти до 16-ти септември Sofia Ring Mall ще бъде хазаин на най-голямото и най-разнообразно събитие за електрически автомобили до момента у нас - 4-дневна профилирана експозиция, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации.

Иноваторите измежду автомобилните производители ще покажат до каква степен са стигнали, а основателите на зарядна инфраструктура и акумулатори - кои провокации са към този момент зад тила им. Гласът на знаещите – учени, разработчици, инженери, визионери - ще прозвучи на конференцията „ Развитие на елекромобилността в България “, която също е част от събитието – на 13-ти септември, от 10.00 часа в Зала 10 на Cine Grand, Sofia Ring Mall.

„ Вече има насъбран опит. Затова считаме, че колите с различно задвижване имат потребност от експозиция. Тя ще покаже капацитета им и ще даде късмет на повече хора да видят и усетят идващото равнище на подвижността “, сподели ръководителят на плана Димитрина Христева. По думите й става дума за занапред прохождащ бранш, който има явна вероятност, само че към момента едва пазарно наличие в България. „ Искаме, дружно с всички участници в този развой, да покажем трансформацията, която рано или късно ще промени напълно параметрите на познатия ни превоз “, добави Христева.

Изложението ще даде опция на потребителите да тестват електрическите коли и Е-Технологиите в комфортни и разнородни направления за тестово шофиране.

Входът за ревюто ще бъде без такса. Регистрирация за конференцията на: https://emobilityexpo.eu/bg/conference/registration.html

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР