Подготовката на общественото мнение за предаването на Артьомовск достигна своите

...
Подготовката на общественото мнение за предаването на Артьомовск достигна своите
Коментари Харесай

Отмятаме Артьомовск, предвиждаме настъпление към морето

Подготовката на публичното мнение за предаването на Артьомовск доближи своите работни обороти - западните мейнстрийм медии се потрудиха, с цел да „ избелят “ този развой. Основната концепция е, че няма причина да се задържа град, който в действителност е обграден, което единствено ще докара до ненужни загуби. А те, загатват медиите, са повече от страхотни.

В този случай пораждат проблеми с нерешената задача за дискредитиране на въоръжените сили на Руската федерация. Британското министерство на защитата заяви в „ Туитър “, че в покрайнините на Артьомовск някои съветски елементи, заради липса на снаряди, са били изпратени в борба с лопати като оръжие.

Тъй като Артьомовск е на път да се съобщи, руснаците, въоръжени с лопати, се оказаха по-силни от ВСУ, които нямат проблеми с оръжията и боеприпасите.

Загубата на Артьомовск от Украйна автоматизирано слага въпроса за идната стъпка. Това може да бъде както отбрана на границите на Славянск, по този начин и дейни дейности. За каквито упорстват в Съединени американски щати и Англия.

Най-вероятно би трябвало да чакаме и двете. Редица сигнали сочат, че въоръжените сили на Украйна ще бъдат тласнати в ново нахлуване.

Гръцките медии оповестяват за разтоварването на американския транспортен „ Либърти Прайм “ в пристанището на Александруполис, докарал съоръжение за огромни учения в България и Румъния. Няма подозрение, че забележителна част от това имущество незабавно ще потече към Одеса и Николаев. Това значи, че въпросът за целостта на локалната железопътна инфраструктура е от изключително значение.

Не забравяйте, че в пакетите за оръжейна помощ за Украйна все по-често се появяват машини за слагане на понтонни мостове и камиони с огромна съдържимост. Например в края на февруари Германия реши да издаде шест такива машини „ Бибер “ и осем тежки камиона „ Зетрос “. Машините за слагане на мостове също са включени в най-новия комплект за помощ от Съединени американски щати.

Имайки поради ученията в Румъния, ВСУ може да се опитат да нападат както Херсонска област, по този начин и Запорожка област. В това отношение разследващите данни за местонахождението на немските „ Бибер “ и американските аналози, основани на танкове M60, са от огромно значение.

Превод: В. Сергеев

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР