Подгорица. Председателят на управляващата в Черна гора Демократическа партия, Мило

...
Подгорица. Председателят на управляващата в Черна гора Демократическа партия, Мило
Коментари Харесай

„Политика“ : Мило Джуканович вече си е осигурил гласовете на една четвърт от черногорците

Подгорица. Председателят на ръководещата в Черна гора Демократическа партия, Мило Джуканович, към този момент си е подсигурил гласовете на една четвърт от гласоподавателите, които ще гласоподават на президентските избори. Те идват от малцинствените общности в страната - бошняци, албанци, хървати и роми, отбелязва белградското електронно издание „ Политика “ .
В навечерието на президентските избори представители на тези национални общности оповестиха, че ще гласоподават за Джуканович, и че нито един от останалите шестима кандидати за поста не може да разчита на поддръжката им.
В рамките на предизборната акция Джуканович даде обещание на своите поддръжници участие на Черна гора в Европейския съюз, по-добър живот за пенсионерите и младежите, до момента в който към противниците си той изпрати следното известие:
„ Ако завоюва опозицията, това ще докара до анулация на решенията, които към този момент сме взели. Те ще анулират решението за признание на Косово, което е значим въпрос за районната непоклатимост. Те ще анулират решението за пътя ни към Европейския съюз. Ще анулират глобите против Русия и е ясно, че биха оспорили даже решението за самостоятелност. Те са подготвени да продадат Черна гора за шепа долари. Така че на тези избори би трябвало да кажем „ не “. Не предавайте националните ползи ".

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР