Подгорица. Най-висшето държавно отличие беше връчено на българския премиер в

...
Подгорица. Най-висшето държавно отличие беше връчено на българския премиер в
Коментари Харесай

Министър-председателят Бойко Борисов бе награден с най-висшето държавно отличие на Черна гора от президента на страната Мило Джуканович

Подгорица. Най-висшето държавно отличие беше връчено на българския министър председател в символ на признателност за поредните му старания и поддръжката на страната ни за европейската вероятност на Черна гора. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.
В своята тирада министър председателят Борисов благодари за премията и съобщи, че това е оценка за България по време на европредседателството. Българският министър-председател напомни, че през тези 6 месеца страната ни постави големи старания за европейското приобщаване на страните от Западните Балкани. „ Всички пристигнаха в София, направихме доста срещи, по-късно самодейността „ 16+1 “ и Берлинския развой в Лондон. Ще продължаваме интензивно да си сътрудничим в границите на НАТО и съм уверен, че ще продължим да работим дружно и в Европейски Съюз “, съобщи още министър председателят Борисов.
„ Приятелството и поддръжката, която Бойко Борисов оказа, е доста по-дълга от тези 12 години самостоятелност на Черна гора. Бойко Борисов, като министър-председател, постави един самобитен отпечатък в двустранните връзки “, съобщи по време на награждаването президентът Джуканович.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР