Подетата съдийска тема в родния ни футбол и атаките към

...
Подетата съдийска тема в родния ни футбол и атаките към
Коментари Харесай

ЦСКА-София с позиция по съдийската тема

Подетата съдийска тематика в родния ни футбол и офанзивите към шефа на комисията - Костадин Гергинов накара ъководството на да разгласява любопитна декларация в своя уебсайт, обвързвана с тематиката за съдийството.

Sportal.bg разгласява написаното от " алените " без редакторска интервенция:

" Армейци,
намесването на обичания ни клуб в следващите словоблудства на персони с потвърдени психологични разстройства ни принуждава да изразим публично мнение по подетата съдийска тематика в родния футбол. От два дни бъртвежи на някакъв предпазен очевидец от „ втория тим на шефа “ се гелосват и тиражират от надлежно първия, втория и третия уебсайт на същия този началник. Един софийски подизпълнител очевидно е доста раздразнителен, че няма ни новина, ни кост от Дубай и стартира след хазарта да цапа с просташки злословия и родния футбол. Нищо, че неговите приятелки така и така по този начин към този момент го оцапаха, че пратиха националния отбор в мазето на Европа. Но това е друга тематика.

Въпросът, който в този момент предизвика шизофреничните мечти на подизпълнителите на хегемона е назначението на съдията на мача ЦСКА – „ Локомотив “ (Пд). Не бил интернационален, представяте ли си! Нещо повече - не е дори и от тези, които неотдавна ги оставиха да свирят и след пенсия поради дългогодишна честност към „ националната идея “. Как може? И в този момент, когато въпросната клика очевидно за първи път не е наредила на шефа на съдиите какъв да е съдията на мач на ЦСКА ги кара да обезумеят. А той е нов и сподели, че идва за смяна и премахване на порочните практики. О, каква смелост! Само поради това, само че под жирафското прикритие на обичайните от години реферски неточности във всеки кръг, залпа на офанзивата към него е даден. Първият, вторият, третият, и не знаeм още кой уебсайт на шефа яростно му желаят оставката. И го стрелят като болшевик на разпит с въпроси, които години наред не са задавани за чутовно по-големи грехове. Чака се единствено детектора на лъжата, само че за него още очевидно не е пристигнало време. Той не е пропуснат, само че тази клика на шефа го употребява като последна мярка. В моментите, когато дерибейство им в българския футбола е в действителност в заплаха. В случая интервалът е на предварителна защита и всяване на боязън.

Скрити зад маската на някакъв техен си морал, въпросните диктатори посредством подизпълнителите към този момент желаят ултимативно оставката на съдийския началник. Защо ли? Нали имаше видео по какъв начин съдийски неточности са причина един отбор да има 16 точки допълнително от действителното единствено до зимната пауза в шампионата. А откакто новият първи на арбитрите очевидно не козирува като му „ подсказват “ за нарядите, това е тревога, че за в бъдеще може и да няма 16 или колкото там би трябвало точки! Затова и подизпълнителите на плана реагират стремително с познати способи. Различното е единствено че са някак изнервени и логореята ги натиска. И очевидно в този момент е времето терзанията и мнителността им да свършат, предлагайки лицето Георги Караманджуков за началник на съдиите. Така най-малко маските и гела ще паднат. Нищо, че тази организация се води на хартия за самостоятелна. И може би в миналото в действителност е била. Подробности! Сега е друго.

„ Но пасаран! “ споделят шизофренните персони и техните кукловоди. Разбира се, тяхната логорея ще продължи да ни залива ежедневно от уеб страниците на шефа. И ще продължи да всява комплициране и боязън за тези, които не са от „ правата религия на шефа “. И за жал максимата „ задачата оправдава средствата “ потвърдено им прави персоналната работа, даже когато на карта е заложен националния ни тим. В случая плашат шефа на съдиите, пресират го медийно и в случай че той не се огъне, най-малко реферът на мача на ЦСКА ще бъде уплашен. И наказан още преди мача. Затова, че не е интернационален. Не е и от НЕпенсионираните. Апропо, единствено да попитаме: Реферът Никола Попов, който кликата през днешния ден упреква във всички земни грехове, не е ли интернационален рефер?

Въпросът ни е риторичен. Жалка работа, господа клакьори! Рано или късно, след конгрес или без конгрес, истината за пъклените ви действия ще излезе нескрито. Ще изчакаме и ще издържим, повярвайте! А последно ще ви посъветваме по отношение на медийните ви изяви единствено едно. Не се интересуваме дали произвеждате шарени хапчета или не, само че … най-малко си ги пийте. А по отношение на уеб страниците на шефа – ще забележим дали този път ще пуснат нашето мнение или отново ще го играят жирафи. efbet Лига 20 кръг, събота 6 март  ЦСКА-София 17:30предстои  Локомотив (Пловдив)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР