Поддръжниците на стремежа на Ники Хейли за републиканската президентска номинация

...
Поддръжниците на стремежа на Ники Хейли за републиканската президентска номинация
Коментари Харесай

Съюзниците на Ники Хейли, изправени пред обезсърчаващи шансове, правят последни залози на „Супер вторник“

Поддръжниците на устрема на Ники Хейли за републиканската президентска номинация наливат пари в щатите, които организират състезания за номиниране при започване на март в опит да запазят кандидатурата й жива, споделиха регулаторните документи и подкрепящите Хейли политически сътрудници.

Тези старания се ускориха през последните дни и отразяват растящото разбиране, че госпожа Хейли няма да реализира неприятна победа в родния си щат Южна Каролина, където някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп има дълбока поддръжка.

Бившият губернатор обиколи щата преди първичните избори в събота, само че значително не съумя да откъсне преднината на господин Тръмп в социологическите изследвания на повече от 30 точки.

Шест анализатори и хора, подкрепящи номинацията на госпожа Хейли, в този момент споделят, че някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации ще има най-хубавата си – и последна – опция да се върне в конкуренцията през първите пет дни март.

Тогава гласоподавателите от 21 щата и територии отиват да избират, множеството от тях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР