Поддръжниците на Доналд Тръмп предупредиха, че ще има гражданска война“

...
Поддръжниците на Доналд Тръмп предупредиха, че ще има гражданска война“
Коментари Харесай

Феновете на Доналд Тръмп предупреждават за „гражданска война“, ако той загуби изборите – и хората „вече се въоръжават“

Поддръжниците на Доналд Тръмп предизвестиха, че ще има „ революция “ в Америка, в случай че някогашният президент загуби това изборите през годината.

Г-н Тръмп е на път да затвърди мястото си като претендент на републиканците този уикенд, като победи на първичните избори в Южна Каролина - в родния щат на единствения му останал противник, Ники Хейли. Той ще изнесе тирада в събота вечерта на конференцията на CPAC във Вашингтон - най-голямата конференция в поддръжка на Тръмп в Съединените щати.

Хиляди почитатели на Доналд Тръмп се стекоха на конференцията - като доста от тях насочиха безапелационни предизвестия за това какво ще се случи, в случай че техният човек не завоюва през ноември.

„ Ако беше като 2020 година, мисля, че евентуално ще има, евентуално, революция. Или някаква гражданска война “, сподели Карина Хънт от Тексас пред Mirror. „ Ако опитат това още веднъж и съумеят, с заблуждение на резултатите, мисля, че хората са се събудили задоволително, че няма да го поддържат и ще има гражданска война. Точно както нап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР