Поддръжниците на Демократическата партия на САЩ са загрижени, че поради

...
Поддръжниците на Демократическата партия на САЩ са загрижени, че поради
Коментари Харесай

The Washington Post: Възрастта на Байдън тревожи електората на демократите

Поддръжниците на Демократическата партия на Съединени американски щати са загрижени, че заради възрастта си актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън няма да успее да победи още веднъж някогашния държавен глава Доналд Тръмп на изборите. Това оповестява The Washington Post, чийто кореспонденти са разговаряли с 30 представители на демократите.

„ Байдън е на онази възраст, в която гибелта е неизбежна. Всички ние имаме тиктакащ часовник, само че на възрастта на Байдън или на Тръмп той тиктака малко по-бързо “, сподели водачът на демократите в окръг Лорейн, щат Охайо Шарън Суид пред изданието. Според нея, тя постоянно чува от гласоподавателите опасения по отношение на „ слабостта на сегашния американски президент “. 

Изданието отбелязва, че съгласно доста демократи ниските рейтинги на 80-годишния Байдън надали ще се покачат до 2024 година Събеседниците на вестника означават, че възрастта на американския президент е главният източник на безпокойствие. Те споделят, че вероятностите на Байдън ще зависят от това дали той може да убеди гласоподавателите, че „ напредналата му възраст не е негова определяща характерност “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР