Поддръжници на Кремъл и Путин от десет държави щели да

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 188|15.09.2023НОВИНИ

За пари или с „руски сърца“ ще пеят братя Аргирови и Роси Кирилова на путинисти и русофили? Знаят ли колко са загиналите заради Путин?

.
Братя Аргирови и Роси Кирилова...
Всеки има право на мнение по темите на нашето съвремие. Всеки има право на избор как да изкарва прехраната си и да работи за името си. Братя Аргирови и Росица Кирилова са избрали да забавляват участниците на първия международен русофилски събор. Той ще се проведе в местността ”Паниците” край Калофер. Информация за проявата и тяхното участие има в „Сега“, Dnes.bg и др. медии.

Поддръжници на Кремъл и Путин от десет държави щели да се съберат в събота, 16 септември, на своя първа международна изява. Мероприятието е отделно от традиционната сбирка на училите и работилите в СССР, които се събират край яз. „Копринка“.

 

Събитието край Калофер е организирано от Национално Движение „Русофили“ и учреденото през март т.г. в Москва Международно движение на русофилите (МДР) – и на двете е председател Николай Малинов, обвинен от българската прокуратура за шпионаж в полза на Русия и награден с медал от самия Владимир Путин за заслуги към Москва. Съборът ще протече под наслов "С Русия в сърцето".

 

Специален гост на събора ще бъде Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за наука, образование, изкуство и култура.

Бабурин е бил председател на парламентарното обединение в Държавната дума „Анти НАТО“.

Същият през 2014 г. приветства анексирането на Крим. През февруари 2022 г. в приветствено слово възхвалява решението на Путин да започне война срещу Украйна.

На тези хора ли ще пея братя Аргирови и Росица Кирилова.

 

Много тв зрители помнят как Благовест и Светослав даваха прекрасни примери за образованието в Норвегия, където са живели и творили, опровергаваха бруталните лъжи, как норвежци крадяли български деца, даваха за пример стандарта на живот и ценностите на норвежците. Много хора са им повярвали, но сега ще трябва да си променят мнението, защото очевидно има нещо по-силно, което е накарало известните музиканти да приемат да участват във веселата част на русофилското сборище.

 

Пари ли са примамливият фактор или просто Аргирови и Кирилова носят Русия и Путин в сърцата си?  А не идват ли хонорарите от Кремъл или руското посолство и посланичката Елеонора Митрофанова? Нали Кремъл обави България за "неприятелска страна"?

 

За сведение: Норвегия изпрати противовъздушни ракети и оборудване за обезвреждане на мини в Украйна и ще помогне на разкъсаната от война страна да осигури доставките на газ и електроенергия. Това бе оповестено от норвежкия премиер Йонас Гар Стьоре. Вече няколко пъти към Киев замина норвежка помощ от по 200 млн евро.

 

В същото време известни руски музиканти попаднаха под ударите на Кремъл заради позицията си срещу войната в Украйна. Някои са на подсъдимата скамейка, други минаха през арестите, трети бяха осъдени на различни срокове затвор.

За да избегнат репресиите немалко творци заминаха в чужбина, а черните списъци на „чуждестранни агенти“ се множат всеки ден.

 

Ето някои от известните имена на музиканти, които се обявиха против агресията срещу Украйна:

 

Певицата Земфира, рок музикантът Андрей Макаревич, фронтмен на групата „Машина времени“.

 

Руският рапър Оксимирон (Мирон Федоров).

Известният в цял свят рок музикант Борис Гребенщиков.

 

Певицата Монеточка.

 

Алла Пугачова – лицето на руската поп музика по света. Съпругът й Максим Галкин.

 

Александър Красовицки от групата Animal Джаz

 

Също Юрий Шевчук и цялата група "ДДТ".

Певецът Валерий Меладзе, актьорът и певец Алексей Панин, колегата му Семьон Слепаков, Чулпан Хаматова, Татяна Лазарева, певецът Макс Покровский и групата "Ногу свело", Лия Ахеджакова, рапарът Face, поетесата и автор на песни Вера Полозкова и много други.

 

Те можеха и досега да пеят по официални прояви и да натрупат солидни хонорари, прославяйки войната. Но знаят, че е варварство да за година и половина да загинат на украинска земя близо 300 000 млади, умни и нужни на страната хора.

 

И направиха своя избор.

 

Очевидно братя Аргирови и Кирилова също…

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate nowVisaMastercardVisa-electronMaestroPayPalEpay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2935|13.09.2023Спортният министър: Надявам се на 40 и повече квоти за олимпийските игри в Париж. 0| 3265|13.09.2023След стачка на служители: Отпуснаха повече пари за заплати в НОИ. 11| 4882|07.09.2023Асен Василев категоричен: Има достатъчно пари за щетите от наводненията. 6| 4064|07.09.2023Макрон: Руският флаг не може да бъде на Олимпийските игри в Париж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Коментари Харесай

За пари или с „руски сърца“ ще пеят братя Аргирови и Роси Кирилова на путинисти и русофили? Знаят ли колко...> -->Реклама / AdsТърси:Петък, 15 Септември 2023, 14:24 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НО

Поддръжници на Кремъл и Путин от 10 страни щели да се съберат в събота, 16 септември, на своя първа интернационална изява. Мероприятието е настрана от обичайна колекция на училите и работилите в Съюз на съветските социалистически републики, които се събират край бент. „ Копринка “.

 

Събитието край Калофер е проведено от Национално Движение „ Русофили “ и учреденото през март т.г. в Москва Международно придвижване на русофилите (МДР) – и на двете е ръководител Николай Малинов, упрекнат от българската прокуратура за шпионаж в интерес на Русия и награден с орден от самия Владимир Путин за заслуги към Москва. Съборът ще протече под наслов " С Русия в сърцето ".

 

Специален посетител на събора ще бъде Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за просвета, обучение, изкуство и просвета.

Бабурин е бил ръководител на парламентарното обединяване в Държавната дума „ Анти НАТО “.

Същият през 2014 година приветства анексирането на Крим. През февруари 2022 година в приветствено слово възхвалява решението на Путин да стартира война против Украйна.

На тези хора ли ще пея братя Аргирови и Росица Кирилова.

 

Много тв фенове помнят по какъв начин Благовест и Светослав даваха прелестни образци за образованието в Норвегия, където са живели и творили, опровергаваха бруталните неистини, по какъв начин норвежци крадяли български деца, даваха за образец стандарта на живот и полезностите на норвежците. Много хора са им повярвали, само че в този момент ще би трябвало да си трансформират мнението, тъй като явно има нещо по-силно, което е предиздвикало известните музиканти да одобряват да вземат участие във радостната част на русофилското сборище.

 

Пари ли са примамливият фактор или просто Аргирови и Кирилова носят Русия и Путин в сърцата си?  А не идват ли хонорарите от Кремъл или съветското посолство и посланичката Елеонора Митрофанова? Нали Кремъл обави България за " неприятелска страна "?


 

За сведение: Норвегия изпрати противовъздушни ракети и съоръжение за неутрализиране на мини в Украйна и ще помогне на разкъсаната от война страна да обезпечи доставките на газ и електрическа енергия. Това бе оповестено от норвежкия министър председател Йонас Гар Стьоре. Вече няколко пъти към Киев отпътува норвежка помощ от по 200 млн евро.

 

В същото време известни съветски музиканти попаднаха под ударите на Кремъл поради позицията си против войната в Украйна. Някои са на подсъдимата пейка, други минаха през арестите, трети бяха наказани на разнообразни периоди затвор.

За да избегнат репресиите значително създатели отпътуваха в чужбина, а черните описи на „ задгранични сътрудници “ се множат всеки ден.

 

Ето някои от известните имена на музиканти, които се оповестиха срещу експанзията против Украйна:

 

Певицата Земфира, рок музикантът Андрей Макаревич, фронтмен на групата „ Машина времени “.

 

Руският рапър Оксимирон (Мирон Федоров).

Известният в целия свят рок музикант Борис Гребенщиков.

 

Певицата Монеточка.

 

Алла Пугачова – лицето на съветската поп музика по света. Съпругът й Максим Галкин.

 

Александър Красовицки от групата Animal Джаz

 

Също Юрий Шевчук и цялата група " ДДТ ".

Певецът Валерий Меладзе, артистът и артист Алексей Панин, сътрудника му Семьон Слепаков, Чулпан Хаматова, Татяна Лазарева, артистът Макс Покровский и групата " Ногу свело ", Лия Ахеджакова, рапарът Face, поетесата и създател на песни Вера Полозкова и доста други.

 

Те можеха и до момента да пеят по публични прояви и да натрупат солидни възнаграждения, прославяйки войната. Но знаят, че е безчовечие да за година и половина да загинат на украинска земя близо 300 000 млади, умни и нужни на страната хора.

 

И направиха своя избор.

 

Очевидно братя Аргирови и Кирилова също…

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg